Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ ΣΤΗN ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ



Οι Νικητές σχεδιάζοντας το μέλλον τους, κι έχοντας συμπληρώσει δεκαπέντε χρόνια δυναμικής παρουσίας στο ποδόσφαιρο της περιοχής, συνεχίζουν να ενισχύονται και να προχωρούν με μεθοδικές κινήσεις. Η διοίκηση του συλλόγου με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε την προσθήκη στην οικογένεια των Νικητών του προπονητή Παναγιώτη Χριστοφιλέα, που υπηρετεί χρόνια το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο.
Πρόκειται για προπονητή κάτοχο διπλώματος UEFA B’, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή σε ομάδες Α’ εθνικής, με σημαντική εμπειρία σε ομάδες ανδρών και ακαδημιών. Ανέλαβε τον ρόλο του υπεύθυνου αγωνιστικής ανάπτυξης των υποδομών των Νικητών και θα παρακολουθεί, παρατηρεί, συμβουλεύει και βελτιώνει τους αθλητές σε άμεση συνεργασία με τους προπονητές κάθε τμήματος.
Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο κ. Χριστοφιλέας, με τον διευθυντή της ακαδημίας Ηλία Καραπιπέρη και τους προπονητές των τμημάτων, μετά την παρουσίασή του -την Παρασκευή 23/6/2017- στην διάρκεια της συγκέντρωσης των τμημάτων υποδομών στα γήπεδα «Αθλόπολις» της Ανθούσας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money