Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ Ο Δ. ΓΙΑΡΕΝΗΣ



Μόλις συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την εκλογή νέας διοίκησης στην ΕΠΣΑΝΑ, που επαγγέλθηκε «μια Ένωση για όλα τα σωματεία» (!) κι έγιναν γνωστά τα κακά μαντάτα… Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η από 25 Μαΐου 2017 εισήγηση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αναφέρει σχετικά με προσφυγή των κ.κ. Γ. Παπαμακάριου και Αρ. Σπανέα κατά Δ. Γιαρένη, ότι παραπέμπεται ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ σε δίκη για παράνομη παρέμβαση στην λειτουργία της Επιτροπής Διαιτησίας και πιο συγκεκριμένα στην Επιτροπή Παρατηρητών Διαιτησίας. Μάλιστα, η πρόταση του ερευνητικού τμήματος λέγεται ότι προτείνει ποινή «απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 2 χρόνια και πρόστιμο 800 ευρώ» στον Δ. Γιαρένη! Πρόκειται για εξέλιξη εντελώς αναμενόμενη απ’ όσους γνωρίζουν την προσφυγή και το αυταπόδεικτό της.
Φυσικά, ακολουθεί σχετική διαδικασία από το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και αναμένεται η κοινοποίηση της συνοπτικής απόφασης που δεν επιτρέπεται να προσβληθεί, όπως και η συζήτηση της υπόθεσης σε συγκεκριμένη ημερομηνία ενώπιον της Επιτροπής. Η όποια απόφαση είναι εφέσιμη εντός πέντε ημερών στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ (επιτροπή εφέσεων) είτε από τον κατηγορούμενο είτε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.
Η εξέλιξη έχει δημιουργήσει προβληματισμό στην «συμμαχία» (ως υποστηρικτής της οποίας εξελέγη ο Δ. Γιαρένης)  και τον επικεφαλής της Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος δεν επιθυμεί τέτοιες πρακτικές, σχετικές με το ήθος και την φιλοσοφία της παράταξης ενόψει των εκλογών στην ΕΠΟ.
Άλλωστε, ο Δ. Γιαρένης πέραν του προβλήματος αυτού έχει ν’ αντιμετωπίσει κι άλλες μηνύσεις εις βάρος του, που αργά ή γρήγορα θα τον αναγκάσουν -απ’ ότι φαίνεται- σε παραίτηση από το αξίωμα και την θέση του μέλους στην διοίκηση της Ένωσης. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, κάτω από ραγδαίες εξελίξεις, να θεωρηθεί από το αρμόδιο δικαστήριο ότι συνευθύνη έχουν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. (όπως ο «κανένας», που ακολουθεί κατά βήμα τον πρόεδρό του) και να κηρυχθεί έκπτωτη ολόκληρη η διοίκηση, γεγονός που θα σημάνει νέα εκλογική διαδικασία…
Τα γεγονότα είναι δεδομένα. Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα από τον περασμένο Γενάρη, η ΕΠΣΑΝΑ οδηγείται σε παρακμή και ανυποληψία με την παρούσα διοίκηση υπό τον Δ. Γιαρένη. Οι αντιδράσεις των σωματείων-μελών δεν έχουν γίνει ακόμη διακριτές. Περιμένετε όμως -εσείς της διοίκησης- να δείτε ποιες θα είναι οι συμπεριφορές των σωματειακών παραγόντων μόλις επισημοποιηθούν οι εξελίξεις και βρεθούμε προ της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων… Η Ένωση χρειάζεται καλύτερους παράγοντες στην διοίκησή της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money