Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ



Νέα διοίκηση εξελέγη στον Παλληνιακό χθες Σάββατο 20/5/2016, με την επανεκλογή ορισμένων παραγόντων της προηγούμενης διοίκησης και ορισμένους νέους υπό την «αιγίδα» του Γιάννη Στασινόπουλου (προέδρου της Ατλαντίδος), που ανέλαβε να βοηθήσει εξωδιοικητικά (ως χορηγός) τον ιστορικό σύλλογο, κατόπιν συμφωνίας με αρκετά μέλη της απελθούσας διοίκησης.
Οι υποψήφιοι για το 9μελές Δ.Σ. ήταν 15 και τα 30 περίπου ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου, ψήφισαν κι εξέλεξαν τους πρώτους 9, ως εξής: 1) Γιαβρούδης, 2) Καμπουρίδης, 3) Αναστασίου, 4) Μανταδάκης, 5) Σταμούλης, 6) Θεοχάρης, 7) Κακλαμάνος, 8) Φώσκολος, 9) Καλφακάκος και Σταυρουλάκης (ισοψήφισαν και θ’ αναδειχθεί με κλήρωση ο τυχερός). Υπό την «αιγίδα» Στασινόπουλου είναι οι κ.κ. Μανταδάκης, Σταμούλης και Φώσκολος.
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο πρώην πρόεδρος Τάκης Μερτύρης, ο οποίος στην τοποθέτησή του ζήτησε απ’ όλα τα μέλη -εκλεγέντα και μη- «να προχωρήσουν όλοι ενωμένοι, για ένα καλύτερο αύριο του Παλληνιακού».
Σε δήλωσή του, ο πρωτεύσας στις εκλογές Γρηγόρης Γιαβρούδης, τόνισε: «Φίλες και φίλοι του Παλληνιακού, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την πρωτιά που μου δώσατε στις εκλογές του ιστορικού συλλόγου μας. Σας υπόσχομαι ότι το νέο Δ.Σ. του Παλληνιακού θα εργαστεί ακατάπαυστα για να δούμε τον σύλλογό μας εκεί που του αρμόζει. Όλοι μαζί, κανείς δεν περισσεύει, όλοι μαζί ενωμένοι, για να πραγματοποιηθεί το όνειρό μας: Παλληνιακός Γ’ Εθνική»!
Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη (22 ή 23/5/2017).
* Όπως πληροφορηθήκαμε, ο προπονητής της Ατλαντίδος Βαγγέλης Χαντές, ανέλαβε ήδη τις προπονήσεις των παικτών του Παλληνιακού, παράλληλα με εκείνους της Ατλαντίδος από την οποία αναμένεται ν’ αποχωρήσει σύντομα... Επίσης, αρκετοί παίκτες του Παλληνιακού, αγωνίσθηκαν τις τελευταίες ημέρες με την φανέλα της Ατλαντίδος, σε φιλικούς αγώνες με τα Σούρμενα και τον Αήττητο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money