Σάββατο 13 Μαΐου 2017

«ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Αναμνηστικό στιγμιότυπο παραγόντων, προπονητών και παικτών της Τριγλίας και του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου


 Λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού νέων Τριγλίας Ραφήνας – Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου/Δόξας Άνοιξης, οι αντίπαλοι απέδειξαν έμπρακτα τις πολύ φιλικές τους σχέσεις, σε μια ωραία κίνηση αθλητικού ιδεώδους, επιδεικνύοντας παράλληλα τον τρόπο που πρέπει να βλέπουν όλοι το ποδόσφαιρο και ειδικότερα σε επίπεδο υποδομών!
 Με κοινή απόφαση και των δύο πλευρών, συναντήθηκαν σε άριστο κλίμα οι αρχηγοί των ομάδων Ηλίας Νησωτάκης (Τριγλίας) και Θανάσης Μακρής (Ολυμπιακού Α.Σ.), οι προπονητές Ανδρέας Ντερτινής και Νίκος Πετρίτσης, όπως και οι υπεύθυνοι των υποδομών των δύο συλλόγων Γιώργος Αγγελίδης, Άγγελος Κοσκινιώτης από τον Ολυμπιακό Α.Σ./Δόξα Άνοιξης και Λευτέρης Βρετζάκης, Κώστας Κοζής, Στέφανος Γερακάκης από την Τριγλία.
 Η περυσινή πρωταθλήτρια νέων της ΕΠΣΑΝΑ ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας, θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο της για δεύτερη συνεχομένη χρονιά, όντας μάλιστα αήττητη εφέτος, με 20 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η μεγάλη έκπληξη της εφετινής διοργάνωσης Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου/Δόξα Άνοιξης έφθασε στον τελικό με 19 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, έχοντας στο ρόστερ της τους περισσότερους παίκτες γεννημένους το 2001 (εφέτος στην κατηγορία νέων αγωνίζονται οι γεννηθέντες των ετών 1999, 2000, 2001).
 Οι αντίπαλοι παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού, αντάλλαξαν απόψεις, κι έδωσαν το σύνθημα για έναν τελικό-γιορτή των υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ.
 Ο κ. Βρετζάκης, που υποδέχθηκε τους εκπροσώπους της ομάδας του Αγίου Στεφάνου στα γραφεία της Τριγλίας στην Ραφήνα, δήλωσε: «Η σχέσεις των δύο ομάδων είναι άριστες και καλό θα είναι να παραδειγματιστούν οι γονείς και οι φίλοι που θα βρίσκονται αύριο στο γήπεδο, και να συμπεριφερθούν αναλόγως. Πρέπει να θυμόμαστε όλοι, πως είναι ένας αγώνας μεταξύ παιδιών και πως στο ποδόσφαιρο αντίπαλοι είμαστε μόνο για όσο διαρκεί αυτός ο αγώνας. Θέλουμε να παρακολουθήσουμε ένα τελικό-γιορτή για τις υποδομές, έναν αγώνα που θα δείξει για μια ακόμη φορά τον παιδαγωγικό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Τριγλία σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά έχουμε αποδείξει ότι κινούμαστε σε πολύ υψηλά επίπεδα, με τους νέους μας να είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά στον τελικό και τους παίδες να αποκλείονται στην φάση των 8, στα πέναλτυ. Δεν μας φτάνει μόνο αυτό! Σήμερα, λοιπόν, και με την βοήθεια των παραγόντων του Αγίου Στεφάνου, που έχουν τις ίδιες αντιλήψεις με εμάς για την διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών, νομίζω ότι δείχνουμε τον δρόμο για το πως θα πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι στο μέλλον… Γιατί το μέλλον είναι τα παιδιά».
 Με την σειρά του, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε τα εξής: «Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου αποτελεί ένα από τα πλέον παραδοσιακά σωματεία της Ένωσής μας. Τα τελευταία δύο χρόνια και με την συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών με την Δόξα Άνοιξης, που βοηθάει με την φιλοσοφία με την οποία αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο των υποδομών, έχουμε πλέον χαράξει μια άλλη πορεία. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στις αγωνιστικές επιτυχίες, που είναι πολλές και σημαντικές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τριγλία Ραφήνας, που δέχθηκε την πρότασή μας και προσωπικά τους κ.κ. Βρετζάκη, Κοζή, Γερακάκη και Ντερτινή, που μας υποδέχθηκαν εγκάρδια στα γραφεία του συλλόγου τους. Πραγματικά, αποτελεί έμπνευση για εμάς η παρουσία τους, το ήθος και ο τρόπος που σκέφτονται για το ποδόσφαιρο. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, σήμερα η Τριγλία Ραφήνας και ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου είναι πρωταθλητές ήθους και «ευ αγωνίζεσθαι», ασχέτως του ποιος θα κερδίσει αύριο στον αγωνιστικό χώρο. Θα παρακαλέσω κι εγώ με την σειρά μου, όλους τους εμπλεκόμενους στον αυριανό αγώνα, να τον αντιμετωπίσουν όπως ακριβώς του πρέπει: Ως μια μεγάλη γιορτή… Με σεβασμό προς τους παιδιά και των δύο ομάδων, γιατί είναι όλα παιδιά μας»!!!
Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν από κοινού την ΕΠΣΑΝΑ.

Από αριστερά: Ντερτινής, Μακρής, Νησωτάκης, Πετρίτσης, αρχηγοί και προπονητές των δύο ομάδων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money