Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΕΩΝ: ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 5–0



Η ομάδα του Παμπαιανικού μετά την απονομή των αναμηστικών για την επιτυχία της

Συνέχισε την επιτυχημένη του παράδοση στις ομάδες υποδομών ο Παμπαιανικός, με την άνετη επικράτηση 5-0 επί του ισχυρού Άρη Βούλας, στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος νέων ΕΠΣΑΝΑ, που διεξήχθη στον γήπεδο Αγίου Στεφάνου. Έτσι, ο Παμπαιανικός κατέλαβε την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κύλησε με εδαφική υπεροχή του Παμπαιανικού, που επιβεβαιώθηκε στο 27’ με γκολ που σημείωσε ο Νικολόπουλος με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από ωραίο διαγώνιο σουτ του Φενερίδη, το οποίο προσωρινά απέκρουσε ο Μαυρίδης και αφού η μπάλλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι (1-0). Ακολούθησε περίοδος του παιχνιδιού με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και μόνο στο 71’ ο Φενερίδης πέτυχε το 2-0. Εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα… Ο Παμπαιανικός στη συνέχεια κυριάρχησε, καθώς ο Άρης Βούλας έχασε την πίστη του για κάτι καλύτερο. Στο 74’ ο Διονυσακόπουλος σημείωσε το 3-0, στο 77’ ο Φενερίδης το 4-0 και στο 90’ ο Γερμανός διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Στο 85’ ο Ουλής σκόραρε για λογαριασμό του Άρη Β. αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πανούτσος – Κ. Κορωνιάς, Γκούβας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Γκίκας (80’ Δεληγιάννης), Κατσάι, Καπρέλης, Καλογρίδης, Δουδέσης, Τρίκαλης (82’ Γερμανός), Διονυσακόπουλος (60’ Ακρίβος-Μανδηλαράς), Σαλκιντζής (55’ Δημογιάννη), Φενερίδης (82’ Κολλάτος), Πίκουλης, Νικολόπουλος. Δηλώθηκαν ακόμη οι Χατζάρας και Μαρίνος.
ΑΡΗΣ Β. (Καβάσης): Μαυρίδης (88’ Κούρκουλας), Χ. Τσαλδάρης, Πετρόπουλος, Λάσκος, Ζαχάρης, Μουστεράκης, Θάνος (78’ Πηγαδάς), Γκιούρα (60’ Αλεξανδράτος), Σταγάκης (57’ Ουλής), Δημόπουλος, Πάνγκος (70’ Τσιλιγκιριάν). Δηλώθηκαν ακόμη οι Βέσας και Α. Τσαλδάρης.

Με αυτό το σουτ ο Φενερίδης σημειώνει το 2-0

Η ομάδα του Άρη Βούλας λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money