Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΕΩΝ: ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 3–1


Ευτυχισμένοι οι πρωταθλητές πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου

Η Τριγλία Ραφήνας κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα νέων ΕΠΣΑΝΑ, αφού επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου (μαζί με την Δόξα Άνοιξης) στον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στο στάδιο Βάρης. Ήταν μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ομάδων με πολύ ταλέντο αλλά διαφορετικούς τρόπους ανάπτυξης και αγωνιστικής συμπεριφοράς γενικά. Η Τριγλία στηρίχθηκε στην δύναμη και τα σωματικά προσόντα των παικτών της ενώ ο Ολυμπιακός Α.Σ. διέθετε σύνολο με περισσότερα τεχνικά στοιχεία. Φυσικά ξεχώρισαν οι προσωπικότητες από κάθε πλευρά και οι θεατές χάρηκαν το πολύ καλό θέαμα που προσέφεραν… Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Τριγλίας Μαντζεβελάκης πέτυχε χατ-τρικ και αναδείχθηκε σε κορυφαίο της συνάτησης!
Η κάτοχος και του περυσινού τίτλου Τριγλία Ραφήνας, αναδείχθηκε αήττητη πρωταθλήτρια καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, με 21 νίκες και 4 ισοπαλίες. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου ήταν η έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος νέων έχοντας σημειώσει 19 νίκες, 2 ισοπαλίες και υποστεί 4 ήττες.
Στο πρώτο ημίχρονο η Τριγλία είχε σχετική πρωτοβουλία στις κινήσεις, οπότε και πέτυχε δύο γκολ ενώ στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός Α.Σ. πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και πίεσε από το 65’ μέχρι το 80’, που μείωσε το σκορ. Αλλά ως εκεί...
Φάσεις και γκολ:
7' Μεγάλη ευκαιρία της Τριγλίας με τον Μαντζεβελάκη.
13' 1-0: Ο Μαντζεβελάκης άνοιξε το σκορ.
17' 2-0: Σκόρερ και πάλι ο Μαντζεβελάκης.
20' Πολύ δύσκολη απόκρουση του Πλιάτσικα σε κτύπημα φάουλ του Μπαλωμένου.
33' Ο Λαμπρόπουλος απέτυχε να σκοράρει μετά από σέντρα του Μαντζεβελάκη.
47' Σουτ του Ντούλου από καλή θέση, έστειλε την μπάλλα άουτ.
51' Νέα σημαντική χαμένη ευκαιρία του Μαντζεβελάκη.
77’ Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού Α.Σ. με τον Τσιμπόκα.
80' 2-1: Ο Τσιμπόκας με εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής, αιφνιδίασε τον Πλιάτσικα.
87’ 3-1: Ο Μαντζεβελάκης ανετράπη εντός περιοχής. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο Μαντζεβελάκης, παρά την φιλότιμη προσπάθεια του Διαμαντίδη, που απέκρουσε το σουτ αλλά η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι και κύλησε μέσα στα δίχτυα...
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζαχαρόπουλος – Δουλγεράκης, Καραθανάσης. Τέταρτος διαιτητής: Ν. Κορωνιάς.
ΤΡΙΓΛΙΑ (Ντερτινής): Πλιάτσικας, Ε. Παπαδόπουλος, Νησωτάκης, Δημ. Τσιούμας, Δελαπόρτας, Δελακοβίας (67’ Γερακάκης), Μαντζεβελάκης, Βατίστας (89’ Μπαλής), Γεωργιόπουλος (84’ Βασ. Τσιούμας), Λαμπρόπουλος (75’ Λαγός), Παπαδιονυσίου. Δηλώθηκαν ακόμη οι Βαζακας, Εμμανουήλ και Σιαφάκας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Πετρίτσης): Διαμαντίδης, Πιζάνιας, Τσιμπόκας, Ντούλος, Νάκας, Ντραγκότι (70’ λ.τρ. Αναγνωστάκης), Κοσκινιώτης (79’ Κρανιάς), Γιούχας (67’ Σακαρέλλος), Μπαλωμένος (55’ Καριπίδης), Μακρής (75’ Σπανδανόπουλος), Τρανούλης. Δηλώθηκαν ακόμη οι Χ. Νικολάου και Πατιλοκωστόπουλος.

Ο Μαντζεβελάκης σε δράση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money