Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ: ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–0


Η ομάδα του Νικολακάκη μετά την λήξη του μικρού τελικού

Ο Νικολακάκης νίκησε την Ατλαντίδα με 2-0 και κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα παίδων ΕΠΣΑΝΑ. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Αγίου Στεφάνου.
Η ομάδα του Νικολακάκη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κι επικράτησε δύσκολα, αφού και η ομάδα τη Ατλαντίδος έπαιξε εξίσου καλό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, η Ατλαντίς στηρίχθηκε σε περισσότερα παιδιά γεννημένα το 2003.
Η Ατλαντίς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κέρδισε πέναλτυ στο 15’ μετά από προσπάθεια του Καρακώστα. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Χ. Αδαμίδης και ο τερματοφύλακας Τορνικίδης απέκρουσε, όπως έκοψε την μπάλλα και στο 21’ σε τετ-α-τετ με τον Καρακώστα. Ο Νικολακάκης πέτυχε στο 30’ το 1-0 με κτύπημα πέναλτυ του Γιάνι Αλεκσάντρο, στο οποίο υπέπεσε ο Βίτσιος.
Στο β’ μέρος χάθηκαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, καθώς έγινε ένα πολύ ανοικτό παιχνίδι, με πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες. Η Ατλαντίς έχασε τριπλή ευκαιρία με τον Χατίγια, αλλά στο τέλος ο Νικολακάκης σφράγισε την νίκη του, μετά από κτύπημα κόρνερ και κοντινό πλασέ του Δάγλα.
Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για τα τμήματα παίδων των δύο συλλόγων, που συντηρούν σε πολύ καλή κατάσταση τα τμήματα υποδομών τους.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κακάνης – Κουλοχέρης, Φ. Περδίκη.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Σαββίδης): Τορνικίδης, Κυριακόπουλος, Σύκαλος, Δάγλας, Αλεκσάντρο, Καραπαναγιωτίδης, Μπαστούνας, Τσαντήλας, Νέρης, Στραβομύτης, Α. Μουκάνης. Αγωνίσθηκαν επίσης οι Τερζής, Γκυζέλης, Πασπαλιάρης, Τουρουνίδης, Παντελίδης, Σκότολλι, Κελεσίδης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Παπανδρέου, Παπασταθόπουλος, Θεοδώρου, Κωνσταντούρος, Βίτσιος, Κλέμο, Βουτούνας, Χ. Αδαμίδης, Χρόνης, Ν. Καρακώστας, Α. Αδαμίδης. Αγωνίσθηκαν επίσης οι Β. Τσούνης, Κέφαλι, Μητρόπουλος, Χρυσανθακόπουλος, Τοπάλης, Αδαμόπουλος, Χατίγια.

Η ομάδα της Ατλαντίδος μετά την απονομή αναμνηστικού κυπέλλου

Η στιγμή της επιτυχίας του 2-0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money