Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 4–1



Φάση από τον ισόπαλο 2-2 αγώνα του α' γύρου μεταξύ των δύο ομάδων
Ο Νικολακάκης επικράτησε γηπεδούχος με 4-1 του Ολυμπιακού Λαυρίου, με 3 γκολ του Θοδωρή Κουμουλίδη. Στο πρώτο ημίωρο οι αντίπαλοι πέτυχαν 4 γκολ! Οι γηπεδούχοι ήταν εκρηκτικοί κι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με σουτ μέσα από την περιοχή του Μαβίδη (1-0). Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 16' με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Γκαβασιάδη, που κέρδισε ο Έλενας (ανατροπή εντός περιοχής). Αμέσως μετά ο Γκαβασιάδης έχασε καλή ευκαιρία για δεύτερο τέρμα. Όμως ο Κουμουλίδης στο 20’ σημείωσε με σουτ το 2-1 και στο 30' με κοντινό πλασέ σε γύρισμα του Πιτσούνη από πλάγια, πάλι ο Κουμουλίδης έγραψε το 3-1! Ο Νικολακάκης υπερείχε εμφανώς αφού είχε πάρει το κέντρο με το δίδυμο Πιτσούνη-Καλογήρου.
Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός Λαυρίου είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Γκαβασιάδη, αλλά και ο Νικολακάκης ήταν απειλητικός στις επιθέσεις του. Έτσι, κατάφερε να σημειώσει και τέταρτο γκολ στο 60', όταν από ατομική ενέργεια του Μουκάνη, ο Κουμουλίδης με πλασέ στην κίνηση έκανε το 4-1. Οι ευκαιρίες του τελευταίου ημιώρου δεν είχαν αποτέλεσμα (στο 76’ ο Κολλιάκης έκοψε με τα πόδια σουτ του Γκαβασιάδη και στο 80' ο Καλλέρης δεν ολοκλήρωσε).
Διαιτητές: Πανούτσος – Κάλλης, Μετακίδης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας (70' Πεΐδης), Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Μαβίδης (82' Ν. Παπαδόπουλος), Καλλέρης, Καλογήρου, Κουμουλίδης, Πιτσούνης (85' Καβάσης), Μουκάνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Βλάχος): Κ. Καραγιάννης, Κοντογιάννης, Πατσαούρας (58' Μουστόγιαννης), Τσίκλος, Χόρτσας, Τσίτσης (79' Μακροδημήτρης), Έλενας, Μ. Καραγιάννης, Γκαβασιάδης, Βελετάκος, Μπουγατσιάς (20' λ.τρ. Μπουκουβάλας).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money