Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 3–3


Ο Τσάνι (όπως και με τον Αχιλλέα) και ο Βάρδας πέτυχαν τα 2 από τα 3 γκολ των Γλυκών Νερών

Τα Γλυκά Νερά αιφνιδίασαν την Ατλαντίδα, που νόμιζε ότι είχε να κάνει με υποδεέστερη ομάδα, και προηγήθηκαν 2-0.
Το σκορ άνοιξε στο 7’ με πλασέ ο Αλεξίου, ύστερα από λάθος της άμυνας (1-0) και το δεύτερο γκολ πέτυχε στο 20' με κεφαλιά ο Τσάνι, σε κτύπημα κόρνερ του Δογάνη (1-0). Η Ατλαντίς αντέδρασε στο 36’ με κεφαλιά του Μπούμπα στο δοκάρι (από κτύπημα φάουλ του Χρυσάφη) και μείωσε στο 41' με πλασέ του Καλιαμπάκα (2-1).
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πέτυχαν (48’) το 3-1 με φοβερό σουτ του Βάρδα από 35 μέτρα! Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για κάτι καλύτερο και είχαν καλό σουτ του Καλιαμπάκα στο 52’, που απέκρουσε ο Καταχανάκης. Όμως, στο 58’ ο Κούτρος πέτυχε το 3-2 από κοντά μετά από κτύπημα κόρνερ του Χρυσάφη και στο 76’ ήλθε η ισοφάριση με τον ίδιο τρόπο, κτύπημα κόρνερ του Χρυσάφη, κεφαλιά του Κολοτούρου και 3-3.
Άπειρος ο διαιτητής Κ. Κορωνιάς (έχασε αρκετές φάσεις), καλοί οι βοηθοί Δουλγεράκης, Παπαδιώτης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Ρέκα (62’ Νάνος), Συμβουλίδης, Βατίστας, Τσάνι (72’ Γεωργάκας), Βάρδας, Γάσπαρης, Κλωνάρης, Αλεξίου (76’ Γιαννούλης), Δογάνης, Λαναράς.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Φυλακτός, Παππάς, Καρακώστας, Κουλλίρα, Μαλάι (62’ Σιούτης), Μπούμπας, Πλατέλλας (46’ Κολοτούρος), Πανόπουλος (84’ Κατσιγιάννης), Καλιαμπάκας, Χρυσάφης, Κούτρος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money