Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ



Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε εν μέρει τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργο Παπαμακάριο, στην προσφυγή του κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.
Σύμφωνα με το πολυσέλιδο σκεπτικό του Διαιτητικού Δικαστηρίου, απορρίπτεται καθ’ ολοκληρίαν η απόφαση της Επιτροπής Εφέσων (κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά) και προχωρεί σε εξ αρχής ανάλυση της υπόθεσης. Πάντως, δέχθηκε ότι ο προσφεύγων έχει ευθύνη των λεγομένων του κι επέβαλε 3μηνη (αντί της 5μηνης που είχε επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ) ποινή αποκλεισμού από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα ενώ παρέμεινε και το πρόστιμο των 700 ευρώ. Δόθηκε όμως εντολή επιστροφής των παραβόλων που κατέβαλε ο προσφεύγων στην ΕΠΟ για τις εκδικάσεις τόσο στην Επιτροπή Εφέσεων όσο και στο Διαιτητικό Δικαστήριο.
Υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμεί ακόμη η απόφαση επί της προσφυγής του πρώην προέδρου των Γλυκών Νερών Γιώργου Δρούγκα. Κατά πάσα πιθανότητα, θα ακολουθήσουν νέες προσφυγές, κατά προσώπων αυτή τη φορά.
* Επίσης, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, σε πολιτικό δικαστήριο εκδικάσθηκε χθες υπόθεση για χρέη στο πρώην ΙΚΑ της ΠΑΕ Χανιά και βρέθηκαν υπεύθυνοι οι παράγοντες της εταιρίας, μεταξύ των οποίων και ο χορηγός του Αήττητου Σπάτων Μ. Κατσιγιάννης, του οποίου με εντολή του δικαστηρίου δεσμεύθηκαν προσωρινά οι τραπεζικοί λογαριασμοί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money