Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ!


Με μια γελοία ανακοίνωση, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ ανέβαλε τον τελικό του Κυπέλλου Ατλαντίδος-Αηττήτου, που επρόκειτο να διεξαχθεί το απόγευμα στο γήπεδο Κορωπίου!
Κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο και αποκρουστικό. Να αναβάλλεται αγώνας 5 ώρες πριν την διεξαγωγή του, χωρίς να το προβλέπει κανένας κανονισμός! Με το έτσι θέλω…
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ «σήκωσε» μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ένωσης, κι αυτό ήταν! Αποφασίζουμε και διατάσσουμε ως εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων και επειδή ο Τελικός  Κυπέλλου είναι γιορτή, ο σημερινός αγώνας αναβάλλεται. Ο νέος ορισμός του Τελικού Κυπέλλου (Τετάρτη ή Σάββατο) θα ανακοινωθεί εγκαίρως».
Χωρίς την αναφορά του κανονισμού πάνω στον οποίο στηρίχθηκε η αναβολή, η ΕΠΣΑΝΑ γίνεται «ρεντίκολο της κοινωνίας» και ουσιαστικά διαλύεται ως Ένωση με την ισοπέδωση και την απαξία προς τις ίδιες τις διοργανώσεις της… Αφού σήμερα το πρωί διεξήχθησαν αγώνες υποδομών, ποια ακραία καιρικά φαινόμενα επικαλείται ο «ποιητής»; Μήπως η βροχή αποτελεί ακραίο καιρικό φαινόμενο;
Ξευτιλίζεται η Ένωση με την αναβολή του τελικού 5 ώρες πριν την διεξαγωγή του με απόφαση κάποιου παράγοντα και χωρίς την εφαρμογή του κανονισμού, που προβλέπει την παρουσία των ομάδων στο γήπεδο και την αναβολή του όποιου αγώνα με την γνώμη του διαιτητή! Εδώ όμως δεν ισχύει κανένας κανονισμός! Αλλά ποιος ασχολείται!
Στην σημερινή ΕΠΣΑΝΑ, όποιος παριστάνει τον πρόεδρο παίρνει όποια απόφαση του γουστάρει, χωρίς να δίνει αναφορά σε κανένα και για τίποτα! Τελικά, μόνο το ποδόσφαιρο δεν ενδιαφέρει τους διοικούντες... Να τους χαιρόμαστε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money