Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ



Οι πληροφορίες είναι δεδομένες και αναφέρουν ότι γνωστός προπονητής δέχθηκε τηλεφώνημα από γνωστό σεναριογράφο, που σύμφωνα με το σενάριο τον «υποχρέωσε» (τον γνωστό προπονητή) να ζητήσει δημόσια συγγνώμη (παρ’ ότι διαμαρτυρόμενος έντονα βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου), ώστε να του επιβληθεί τιμωρία με μειωμένο τιμολόγιο…
Όλα είναι προσχεδιασμένα και βάσει σεναρίου. Ακόμη και η επανεμφάνιση του διαγραμμένου διαιτητή Παναγιώτη Γκώνια, ως παρατηρητή αγώνα στον αγώνα Γ’ κατηγορίας Συκαμίνου-Δόξας Αγίας Άννας!

Πάντως, η προπαγάνδα για την ενοικίαση νέων γραφείων της Ένωσης, καλά κρατεί! Με επίσημη δικαιολογία την έλλειψη τουαλέτας (wc) στα υπάρχοντα γραφεία, προχώρησαν στην ενοικίαση γραφείων, ώστε στην πραγματικότητα να αποκτήσουν προσωπικά γραφεία ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Δ.Σ. για να ομιλούν άνετα (χωρίς να τους ακούνε άλλοι) στα τηλέφωνά τους! Ποιος χορηγός θα πληρώνει τα νέα γραφεία; Μέχρι πότε και γιατί; Τα χρήματα που ξοδεύονται για την διαμόρφωσή τους, γιατί δεν προσφέρονται στα σωματεία που πένονται και φυτοζωούν; Μόνο για την «πάρτη» τους ενδιαφέρονται τελικά και «οι άλλοι να πάνε να …….»! Στις Γενικές Συνελεύσεις δεν συγκεντρώνονται μόνο 70 εκπρόσωποι σωματείων-μελών. Και πάλι η υπό δημιουργία αίθουσα συγκεντρώσεων είναι ανεπαρκής. Απλά, θέλουν να έχουν προσωπικά γραφεία για να εξασκούν την εξουσία τους και να φτιάχνουν τα σενάριά τους… Ας τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν και τους υποστηρίζουν ακόμη. Να δούμε αν και πότε θα ασχοληθούν και με το ποδόσφαιρο της περιοχής! Φυσικά με όσους αγωνίζονται και όχι όσους το διοικούν ή το διαιτητεύουν. Αλήθεια, για το Κύπελλο και το προσεχές πρωτάθλημα, τι λένε ότι έχουν τάξει; Σε ποιους; Προχωρημένες καταστάσεις που δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε…

Στο μεταξύ, την δικαιολογημένη του αγανάκτηση για τις απίθανες αποφάσεις της λεγόμενης Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ, εξέφρασε με ανάρτησή του στο fb ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος. Έγραψε σχετικά: «Άλλη μια φορά κτύπησε η Πειθαρχική κατ’ εντολή του ΤΙΠΟΤΑ. Τιμώρησε με δύο μήνες τον κ. Μακροδημήτρη, επειδή στον αγώνα Κυπέλλου έβρισε την διαιτησία και την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ (ζήτησε συγγνώμη με ραβασάκι), ενώ ο ΚΑΠ προβλέπει ένα χρόνο τουλάχιστον! Για το ίδιο αδίκημα υπάρχει δεδικασμένο στο ίδιο γήπεδο με απαλλαγή, οπότε δεν έπρεπε να τιμωρηθεί ο κ. Μακροδημήτρης ή εφόσον τηρηθεί ο ΚΑΠ, η ποινή έπρεπε να είναι αυστηρότατη. Τον πρόεδρο των Γλυκών Νερών επειδή είπε ανεπιθύμητο τον ΤΙΠΟΤΑ, του έβαλαν επτά μήνες και 1.300 ευρώ πρόστιμο. Έτσι αντιλαμβάνονται την ισονομία οι εξυγιαντές του ποδοσφαίρου και τα τσιράκια τους. Ντροπή σας».
Τι περιμένεις πρώην πρόεδρε, όταν κάποιοι έχουν παραχωρήσει τις υπογραφές τους σε ανυπόληπτα πρόσωπα; Μόλις η Πειθαρχική Επιτροπή τελειώσει την γραφική δουλειά της, αρχίζει το παρασκήνιο… Το ίδιο ισχύει και στην κατ’ επίφαση Επιτροπή Διαιτησίας, σύμφωνα και με τις γνωστές καταγγελίες Σπανέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money