Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ι. ΚΑΤΣΑΝΟΣ



Ελαφρύ ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη εντελώς ξαφνικά, στο γήπεδο Παιανίας, ο 56χρονος πρόεδρος του Παμπαιανικού Γιάννης Κάτσανος, παρακολουθώντας τον απογευματινό αγώνα Παμπαιανικού – Παθιακάκη. Μόλις έληξε το ημίχρονο και είχε ισοφαρίσει 1-1 ο Παθιακάκης, στα τελευταία δευτερόλεπτα του 45λεπτου, ο κ. Κάτσανος περπάτησε προς το κυλικείο του γηπέδου αλλά στη διάρκεια της μικρής διαδρομής του (εντός του χώρου του γηπέδου) άρχισε να χάνει την ισορροπία και τις αισθήσεις του.
Αμέσως τον συγκράτησαν οι φίλοι που συζητούσε μαζί τους και κλήθηκε ο γιατρός του αγώνα κ. Παινέσης για πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, παρενέβη και ο παρών στο γήπεδο γιατρός Φώντας Ρούσσης, ο οποίος είναι ταμίας του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ και πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της Ένωσης. Προσφέρθηκαν από τους δύο γιατρούς οι πρώτες βοήθειες, μέχρι να έλθει (σχεδόν άμεσα) το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που εν τω μεταξύ είχε κληθεί.
Μεταφέρθηκε, αφού είχε βρει κατά το ήμισυ τις αισθήσεις του, στο Κ.Α.Τ. όπου υπεβλήθη αμέσως στις απαραίτητες εξετάσεις και αγωγές για όσους έχουν υποστεί εγκεφαλικό. Με θρομβοαναλυτική θεραπεία, ο αρχικός φόβος για αξεπέραστη βλάβη πέρασε αλλά ακόμη και τώρα συνεχίζονται οι εξετάσεις και γίνονται οι σχετικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του οργανισμού του κ. Κάτσανου. Όπως πληροφορηθήκαμε αργά απόψε, ξεπεράστηκε σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα της ακινησίας και σύντομα θα γνωρίζουμε αν το επεισόδιο αφήσει ή όχι κάποια σημάδια…
Ευχόμαστε περαστικά στον Γιάννη Κάτσανο και πολύ σύντομα να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό της ζωής του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money