Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ 6 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Φάση από τον αγώνα του α΄ γύρου

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2–2
Ευχάριστο παιχνίδι με πολλές φάσεις, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου προηγήθηκε δύο φορές με τέρματα του Γκαβασιάδη και η Λαυρεωτική ισοφάρισε ισάριθμες με τέρματα του Βίλα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά στο α’ ημίχρονο αλλά ήταν μέτριος στο β’. Η Λαυρεωτική εκμεταλλεύθηκε κάποιες από τις ευκαιρίες της, καθώς ήταν καλύτερη στο β’ 45λεπτο.
Στο 10' ο Μπουγατσιάς ανετράπη εντός περιοχής και ο Γκαβασιάδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτυ (0-1). Στο β’ μέρος η Λαυρεωτική βελτιώθηκε και απείλησε στο 65' με κεφαλιά του Βουλωμένου. Στο 67’ σε γύρισμα του Αντόνιο Μπάρος, πετάχτηκε ο Βίλα και με διπλή προσπάθεια ισοφάρισε (1-1). Η εξέλιξη αυτή «ξύπνησε» τους παίκτες του Ολυμπιακού που προηγήθηκαν πάλι στο 70', όταν σε σέντρα του Μάριου Καραγιάννη και κεφαλιά του Τσίκλου, η μπάλλα έφθασε στον Γκαβασιάδη, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-1.
Στο 72' έχασε καλή ευκαιρία ο Κοντογιάννης για το 4-2 και στο 76' έκανε λάθος διώξιμο της μπάλλας ο τερματοφύλακας Καραγιάννης, με αποτέλεσμα να την πάρει ο Βίλα και με πλασέ να ισοφαρίσει εκ νέου (2-2).
Στο 78' η Λαυρεωτική είχε κεφαλιά μόλις άουτ του Βουλωμένου ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός Λαυρίου έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Αρχικά χάθηκε τριπλή ευκαιρία με Καραγιάννη και Μπουγατσιά, όπως και στο 90' κεφαλιά του Τσίκλου. Ενδιάμεσα (88’) ο Πώχος της Λαυρεωτικής, με μονοκόμματο σουτ λίγο έλειψε να κάνει το 3-2.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Πολυχρονιάδης, Ντόστης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Προβατάς): Γ. Παππάς, Χουσεΐν, Π. Βανγκέλι, Πώχος, Παντελιάς, Μαρινάκης, Ακαρέπης, Μαραγκός (50' Μπεζέρα), Βουλωμένος, Βίλα, Τσιάμης (46' Αντόνιο Νιέλ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Καβαλιέρης): Κ. Καραγιάννης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίτσης, Χόρτσας, Χάλαρης (62' λ.τρ. Τσίκλος), Κοντογιάννης (77' Έλενας), Μ. Καραγιάννης (87' Βελετάκος), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Μπουγατσιάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘ. 2–1
Σημαντική νίκη του γηπεδούχου Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο. Χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε  από το 30’ με 10 παίκτες…
H Μάχη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι έχασε στην αρχή δύο καλές ευκαιρίες. Όμως, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18' με κεφαλιά του Αθανασίου, σε σέντρα του Παπαντζίμα (1-0).
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 30' με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Νταή, στο οποίο υπέπεσε ο Ποστόλι (κράτησε εντός περιοχής τον Λευτ. Παπαδόπουλο) και μάλιστα απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα, γεγονός που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι, διαμαρτυρόμενοι (1-1).
Στο β’ μέρος η Μάχη διατήρησε ανούσια πρωτοβουλία κινήσεων και ο Ολυμπιακός προσπαθούσε με αντεπιθέσεις. Στο 60' ο Παπαντζίμας έδωσε στον Ζουρούδη κι αυτός σούταρε. Η μπάλλα πήγε στον Μπόσιο, ο οποίος με νέο σουτ στο «Γ» του Παππά πέτυχε το 2-1. Η ομάδα του Μαραθώνα είχε 2-3 ακόμη ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε…
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Γουρνιάς, Μακρής.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Κατσέρης, Οικονομόπουλος, Ποστόλι, Αθανασίου, Καραχάλιος (72' Χρυσικόπουλος), Παπαντζίμας (80' Μπερμπάντης), Παπιδάκης (32' Κάρο), Ζουρούδης, Μπόσιος.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Δ. Παππάς, Κ. Σένε (60' Καχόπουλος), Τσέλα, Σωτηριάδης, Βούσουλας (65' Καραπάνος), Καραλής, Νταής, Μουρούτης, Μίχας (75' Α. Σένε), Ραπτογιάννης, Ελ. Παπαδόπουλος.

ΜΑΡΚΟ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–0
Η Μαρκό επικράτησε γηπεδούχος 1-0 του αρκετά δυνατού Άρη Βούλας, σημειώνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη! Ο αγώνας εξελίχθηκε αμφίρροπος, με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα.
Οι γηπεδούχοι είχαν πάθος για τη νίκη και πέτυχαν το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 30’ με σουτ του Δημογιάννη (1-0). Απείλησαν ακόμη σε 2-3 περιπτώσεις για δεύτερο τέρμα.
Ο Άρης Βούλας αντέδρασε στο β’ μέρος με αντεπιθέσεις και παραλίγο να ισοφάριζε στο 85’, όταν ο Διγενής είχε δοκάρι με μακρινό σουτ.
Διαιτητές: Δραγάτης – Δουλγεράκης, Β. Τζαφόλιας.
ΜΑΡΚΟ (Φαράκος): Τερεκανίδης, Σκορδάς, Σιδέρης, Πλίτσης, Κοντογιάννης, Ρεντζής, Δημογιάννης, Γκριμέκης (85' Τσέλιος), Λάππας (72' Τζανής), Γκεμίσης, Βασιλός (80' Μερκούρης).
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Βελλής, Μήτσιος, Λάσκος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης (81' Λίτσας), Διγενής, Σανσάρογλου (53' Σταθάκης), Κριλής, Παπαδημητρόπουλος, Γκριν-Λόνγκο (68' Χρυσοσπάθης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3–1
Ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών έκανε το καλύτερο εφετινό του παιχνίδι και νίκησε γηπεδούχος τον Κεραυνό Κερατέας με 3-1. Μάλιστα, ο Κεραυνός προηγήθηκε στο 15' με απευθείας κτύπημα φάουλ του Κοτίτσα (0-1). Ο Αχιλλέας ισοφάρισε στο 25' μετά από ενέργεια του Τσαλιαγκού, που γύρισε στον αμαρκάριστο Αγγελιδάκη, κι αυτός εύκολα πέτυχε το 1-1.
Στο β’ μέρος το παιχνίδι ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρον και με καλό ρυθμό. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο στο διάστημα 46' – 70' και κατέφεραν να κάνουν την ανατροπή του σκορ στο 60’ με δυνατό σουτ του Καραγιαννίδη (2-1), ενώ είχαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι στο 68' είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Ντάι.
Όμως στο 80' ο έμπειρος Σταματόπουλος, βρήκε με κάθετη μπαλλιά τον Αγγελιδάκη, κι αυτός αφού πέρασε και τον Χαντζάρα πλάσαρε για το τελικό 3-1. Στο 84’ ο Ντάι είχε και δεύτερο δοκάρι από πλευράς Κεραυνού.
Διαιτητές: Γαλάνης – Καραθανάσης, Σοφιάς.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Α. Παπαδόπουλος): Τόλιας, Χριστόπουλος, Σιαδήμας, Ξενάκης, Γεωργίου, Μπούσκος, Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος (90' Βαφειάδης), Καραγιαννίδης (80' Σάλαρι), Αγγελιδάκης, Τσαλιαγκός (85' Ντάρλας).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κατσάνος): Χαντζάρας, Φραγκής, Κατσίκης (60' λ.τρ. Λιούμης), Ν. Βανγκέλι, Ξένος, Κοτίτσας (65' λ.τρ. Ντεμολλάρι), Μπρότσι, Κακαράς, Μαγγανάς (83' Μπλιώνας), Μουσαράι, Ντάι.
* Ο προπονητής του Αχιλλέα Μάκης Παπαδόπουλος μετά την λήξη της συνάντησης δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου, για την αυταπάρνηση και την υπακοή που έδειξαν. Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που καταβάλουμε για την παραμονή στην κατηγορία».

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΟΡΩΠΙ 1–0
Ο Παλληνιακός επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, ύστερα από 3 συνεχή άτυχα αποτελέσματα. Ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο και πέτυχε το νικητήριο τέρμα μόλις στο 5' με ωραίο πλασέ του Χαρίση μέσα από την περιοχή. Επίσης, στο 15’ κέρδισε πέναλτυ που εκτέλεσε ο Κοβάνης κι απέκρουσε ο Ούσιος, ενώ είχε ακόμη 2 καλές ευκαιρίες να σημειώσει κι άλλα γκολ. Το Κορωπί απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Μουτζακά.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις για γκολ!  Στη μία ο Ούσιος με εξαιρετική επέμβαση απέκρουσε σουτ του Κοβάνη και στην άλλη ο Μαργέτης δεν πρόλαβε… Το Κορωπί στο 85’ έφθασε κοντά στην ισοφάριση με τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο αλλά ο νεαρός Βιταλιώτης με έξοχη επέμβαση βρήκε την μπάλλα όσο χρειαζόταν, για να κτυπήσει στο δοκάρι και να απομακρυνθεί στη συνέχεια από αμυντικούς.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Βιτσεντζάτος, Σπίθας.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Βιταλιώτης, Κούσης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Μαυράκης (65' Δαραμούσκας), Μαργέτης (85' Θεοδώρου), Κοβάνης, Χαρίσης (75' Κυριόπουλος), Καστής.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Καπουράνης (70' Πετράι), Μπανάι, Β. Παπαδόπουλος, Πάντου, Αλεξίου, Σεϊτάι, Αμπεντινάι (60' Λυμπερόπουλος), Μουτζακάς (60' Κάλης), Μαστρογιάννης, Τογιάλλι.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0–6
Ο Νικολακάκης σημείωσε εύκολη νίκη επί του γηπεδούχου Κρυονερίου με 6-0. Το Κρυονέρι παρέταξε νεανικό σύνολο και οι Κολώτας και Μανουσάκης είναι νεαρά συγγενικά πρόσωπα των «μεγάλων» που φέρουν το ίδιο επώνυμο!
Τα γκολ: Το 0-1 με κεφαλιά του Πιτσούνη στο 5' (μετά από κόρνερ του Καλλέρη). Το 0-2 στο 30' και το 0-3 στο 35' ο Εγιουρούμ, με δύο ωραία προσωπικά γκολ. Το 0-4 στο 43' με πλασέ του Καλλέρη. Το 0-5 στο 55’ ο Μαβίδης με πλασέ (μετά από κάθετη μπαλλιά του Νίκα). Το 0-6 πάλι ο Μαβίδης στο 70' με σουτ.
Διαιτητές: Καρράς – Παπαδιώτης, Περδίκης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): B. Μανουσάκης, Σιατραβάνης, Κολώτας, Κανταρέλλης, Εζεγκμπάμπουε, Ζερμπίνης (46’ Πατσαχάκης), Παυλίδης, Μπαμπιάν (75’ Χ. Μανουσάκης), Ρίζος, Καμαρίτης, Σαχίνης (79’ Καστρινός).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Μαβίδης, Καλλέρης, Καλογήρου (61' Σταύρου), Εγιουρούμ (75' Μοσεσβίλι), Πιτσούνης (67' Ν. Παπαδόπουλος), Γκίντζος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money