Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 3–1



Παραλίγο να πέσει θύμα εκπλήξεως η αήττητη και πρωτοπόρος Νίκη Δροσιάς, η οποία ήταν γηπεδούχος αλλά είχε σημαντικές απουσίες. Βρέθηκε πίσω στο σκορ και πιέσθηκε αρκετά μέχρι να φθάσει στην επικράτηση επί του δυνατού και καλοστημένου Μαύρου Αετού. Η ομάδα του Πολυδενδρίου προηγήθηκε στο 28’ με πλασέ του Σωτήρχου (0-1) και μόνο στο 61’ κατάφεραν οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν, με πέναλτυ που κέρδισε ο Ασημακόπουλος κι εκτέλεσε ο Παναγιωτίδης (1-1). Στο 63’ από κτύπημα κόρνερ του Καρατσίκου και κεφαλιά του Νακάση έγινε η ανατροπή (2-1). Το 3-1 πέτυχε με ατομική προσπάθεια και ψηλοκρεμαστό σουτ ο Λιβαθινός στο 72’. Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ με τον Τοτόμη, που εκτέλεσε ο Τζίκα και απέκρουσε ο Γκιόκας!
Καλοί οι διαιτητές Ανδρ. Βλάχος – Σοφιάς, Αλεξοπούλου.
ΝΙΚΗ (Ζορμπάς): Γκιόκας, Κούζας, Παναγιωτίδης, Καρατσίκος, Χρ. Γκέσουρας, Γιαβρής, Μαρώλιας (55' Νακάσης), Χαμζάι, Ασημακόπουλος, Απ. Γκέσουρας (70' Μηλιώτης), Λιβαθινός (85' Χρ. Μπέτσης).
Μ. ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Σεϊντής, Γκιάτα, Τοτόμης, Καμάρας, Δ. Βασιλάκος, Θεοδωρής, Ουλής, Σωτήρχος, Τσεβάς (68’ Σαρκίρης), Κατσαντώνης (76’ Κωνσταντόπουλος), Τζίκα (71’ Παπαθανασίου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money