Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΑΝΟΙΞΗ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 3–1
Η γηπεδούχος Άνοιξη επεβλήθη 3-1 του μαχητικού αλλά αδύναμου επιθετικά Σαρωνικού. Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν φάσεις για να σκοράρουν, χωρίς να τα καταφέρουν. Επίσης, οι γηπεδούχοι απείλησαν με άστοχα σουτ των Τσεβά και Τσιούμα.
Στο β’ μέρος η Άνοιξη διατήρησε σαφή υπεροχή και στο 56’ πέτυχε το 1-0, όταν ο Μπαξεβάνης έκανε σέντρα και ο Τσεβάς με ευθύβολο σουτ «νίκησε» τον Καραλή. Στο 68' ο Γεωργούσης σημείωσε το 2-0 και στο 70’ ο Δαρζέντας το 3-0, από πάσες και στις δύο φάσεις του Δρακόπουλου. Ο Σαρωνικός μείωσε στο 88’ με τον Παπαγιάνι (3-1).
Διαιτητές: Φωστέρης – Πειρασμάκης, Κουλοχέρης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Μπαξεβάνης, Τρακάκης, Κυριάκης, Ελούνα Αμπέλε (Κόλμπερ), Κεφάλας (40' λ.τρ. Οσμανάι), Δρόσος (68' Δαρζέντας), Τσιούμας, Δρακόπουλος (77' Γιομπάδαλης), Γεωργούσης, Κ. Τσεβάς.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Καραλής, Μαλατάνος, Μπούκης (73' Χρήστου), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάνι, Αδαμίδης, Στουραΐτης (75' Ναυπλιώτης), Χαρίτος, Τσομπανάκης, Χάσκα.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 4–3
Ο Παθιακάκης βρέθηκε σε κακή ημέρα και ο μεταμορφωμένος προς το καλύτερο Αφιδναϊκός αδικείται που δεν πήρε τουλάχιστον ένα βαθμό στο ματς αυτό.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7’ με γκολ του Μ. Τασιούδη (1-0). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 25’ με τον Μαρίνο Ζουβερέλη (1-1) και μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου!
Στο β’ μέρος (55’) ο Αφιδναϊκός ανέτρεψε το «σκηνικό» με τον Τσαλίδη (1-2) και ανάγκασε τους παίκτες του Παθιακάκη να προσπαθήσουν περισσότερο, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν στο 58' με σκόρερ τον Γιώτη (2-2). Στο 63' απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκιόλλα, αλλά παρ’ ότι με 10 παίκτες, ο Αφιδναϊκός στο 65' ξαναπήρε την πρωτοπορία του σκορ με σουτ και πάλι του Μαρίνου Ζουβερέλη από 30 μέτρα (2-3)! Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τον παίκτη παραπάνω και με δύο τέρματα του Αρβανιτάκη στο 70’ και το 79’ «γύρισαν» το ματς υπέρ τους (4-3)…
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Σταυρουλάκης, Χριστόπουλος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Παπαδόπουλος, Ασημάκης, Τσίγκος (85’ Φωτίκας), Κωστής, Ντρένοβα (80’ Αναστασόπουλος), Αγγελίνας, Ρόμπολας, Μ. Τασιούδης, Γερογιάννης (50’ Γιώτης), Ν. Αθανασόπουλος, Αρβανιτάκης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Μορφονιός, Κ. Γκιόλλα, Μπεγκάι, Νικηφοράκης, Δήμας, Νυχάς, Δ. Ζουβερέλης, Μ. Ζουβερέλης, Τσαλίδης (80’ Δ. Κουτσούκος), Κλίσι (70’ Μπαλτάς), Έ. Άλι.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2–0
Δυσκολεύθηκε αλλά νίκησε στο τέλος η γηπεδούχος Βουλιαγμένη, τον αρκετά καλό Κουβαρά. Ήταν η τρίτη συνεχής νίκη της Βουλιαγμένης με το ίδιο σκορ καθώς παραμένει αήττητη επί 11 αγωνιστικές! Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή σε όλον σχεδόν τον αγώνα. Είχαν όμως προβλήματα στην ανάπτυξη στο α’ ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αμυντική τακτική αλλά έχασαν και μια καλή ευκαιρία να σκοράρουν στο πρώτο 45λεπτο.
Στο β’ μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε αλλά η Βουλιαγμένη πιο πιεστική, ζήτησε πέναλτυ στο 59’ (για χέρι αμυντικού εντός περιοχής) και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ στο 65’ με τον Σωτηρόπουλο, που ακυρώθηκε ως φάουλ του επιθετικού. Επιπλέον, ο τερματοφύλακας Καραογλάνης ήταν εξαιρετικός, πραγματοποιώντας τουλάχιστον 3 σωτήριες επεμβάσεις.
Τα δύο τέρματα επιτεύχθηκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Στο 90’, σε σέντρα του Παντελή Μαντακίδη, ο Λιάπης σημείωσε αυτογκόλ (1-0). Στις καθυστερήσεις (93’) πάλι ο Π. Μαντακίδης έκανε μπάσιμο κι έδωσε στον Σωτηρόπουλο, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Μπέκας, Ν. Κορωνιάς.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Ταγκούλης, Πολλάτος (65' Παφίτης), Αντωνόπουλος, Μπακούρος (75' Βοργιάς), Καρδαμίτσης, Πουλάι, Χαντάντ (46' Παπαβασιλείου), Σωτηρόπουλος, Π. Μαντακίδης, Λ. Μαντακίδης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Μικιρδιτσιάν (65' Βουλισμάς), Μπουλούμπασης, Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Τόλιας (80' Σωφρονάς), Χατζής, Σταμάτης, Βαρσαμογιάννης, Ζαφειρόπουλος (88' Νικολακόπουλος).

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–0
Τα Καλύβια νίκησαν 1-0 τον Πρωτέα στο τοπικό ντέρμπυ, ύστερα από αμφίρροπο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο νεαρός Αλεξίου των γηπεδούχων πέτυχε ωραιότατο γκολ στο 60' και ο τερματοφύλακας Γαλανάκης απέκρουσε πέναλτυ στο 75' ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την ακύρωση κανονικού (κατ’ αυτούς) τέρματος στο 34’!
Στο 12’ η διαιτητής δεν είδε χέρι του Τσομπανάκη, που είχε ήδη κίτρινη κάρτα και στο 15’ κεφαλιά του Xύκα μετά από κτύπημα κόρνερ, έδιωξε επάνω στην γραμμή τέρματος ο Πασκάλι. Στο 33’ έκανε εντυπωσιακή απόκρουση ο Παπαβασιλείου, σε σουτ του Α. Οικονομίδη μέσα απ’ την περιοχή. Στο 34’, σε αντεπίθεση του Πρωτέα, η διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ (με υπόδειξη του α’ βοηθού) του Σκούφη επί του μοναδικού αμυντικού των γηπεδούχων Κρασσά, ενώ ο παίκτης των φιλοξενουμένων είχε στείλει την μπάλλα στα δίχτυα!
Στο β’ μέρος τα Καλύβια είχαν σχετική πρωτοβουλία στις κινήσεις αλλά χωρίς να είναι επικίνδυνοι επιθετικά. Όμως στο 51' ο Αλεξίου απέφυγε δύο αντιπάλους και με πλασέ πέτυχε το 1-0.
Στην συνέχεια ο Πρωτέας προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε τίποτα και στο τελευταίο 20λεπτο τα Καλύβια είχαν 2-3 καλές φάσεις για γκολ. Στο 74’ ωραίο γυριστό σουτ άουτ του Α. Οικονομίδη. Πάντως, στο 75’ ο Πρωτέας κέρδισε πέναλτυ σε χέρι αμυντικού αλλά ο Γαλανάκης απέκρουσε στο κτύπημα του Παπακωνσταντίνου! Στο τελευταίο 15λεπτο το παιχνίδι «άνοιξε», με τον Πρωτέα να πιέζει για την ισοφάριση, χωρίς -κι αυτός- να έχει την μεγάλη φάση. Μόνο στο 90’ ο Αλεξίου, είχε νέα εντυπωσιακή προσπάθεια, αλλά η μπάλλα έφυγε μόλις άουτ.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Κάλλης, Κυριακόπουλος. Με αρκετά λάθη η διαιτησία, προκάλεσε την διαμαρτυρία των φιλοξενουμένων.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης): Γαλανάκης, Πασκάλι, Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Απέργης (60' Μάτι), Αλεξίου, Κρασσάς, Α. Οικονομίδης (83' Δ. Οικονομίδης), Μποτσιβάλης, Ντίνος (85' Πλάκα).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Παπαϊωάννου): Παπαβασιλείου, Καλαβρός, Νίνα, Χύκα, Αναγνώστου, Κατσούλας, Τσιάτσιος, Θάνος (79' Μακρυπίδης), Σκούφης, Παπακωνσταντίνου (80' Διακορώνας), Ζντράβα (59' Πασσάς).
* Μετά τη λήξη του αγώνα οι δύο προπονητές δήλωσαν: Πετούρης (Καλυβίων): «Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα και πήραμε σημαντική νίκη. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παλλαυρεωτικό». Παπαϊωάννου (Πρωτέα): «Θεωρώ καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς, το γκολ που μας ακυρώθηκε στο 0-0. Γκολ που όπως φαίνεται και από το βίντεο είναι καθαρό».
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΩΡΩΠΟΣ 2–0
Με νέα νίκη 2-0 επί του Ωρωπού, ο γηπεδούχος Παλλαυρεωτικός συνεχίζει την ανοδική του πορεία και το αήττητο σερί αγώνων του! Ανάλογη των επιτυχιών (δηλαδή μεγάλη) είναι και η παρουσία των φίλων της ομάδας στο γήπεδο, που την ενισχύουν.
Στο 7' ο Ζουμάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά στο 16’ ο Παπαγεωργίου με προβολή πέτυχε το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και ο Ωρωπός έκανε αντεπιθέσεις. Σε μια απ’ αυτές (40’) ο Μίχας είχε σουτ στο δοκάρι.
Στο β’ μέρος ο Παλλαυρεωτικός μπήκε πάλι δυνατά και στο 58’ ο δαιμόνιος Ασλάνι σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν δυναμική αντίδραση και το σκορ έμεινε εκεί, με τους γηπεδούχους να συντηρούν την κατοχή της μπάλλας.
Διαιτητές: Μανιώτης – Μπουξμπάουμ, Τσαλίκογλου.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος, Θεοφανίδης (74’ Δρούγκας), Κωνσταντινίδης, Πάνου, Ζουμάς (74’ Φετολλάρι), Aσλάνι, Κ. Παπαδόπουλος, Δημ. Παπαγεωργίου, Μωραΐτης (79’ Αδάμης).
ΩΡΩΠΟΣ (Σκαρμούτσος): Οσμάν Λουτφή (60’ λ.τρ. Ντέρκα), Μήτρου, Αλιάι, Σκαρμούτσος, Π. Νικολάου (60’ λ.τρ. Κανάρης), Γ. Μπαλόκας, Λεων. Παπαγεωργίου, Μπραχιμάι, Φιλλής, Μίχας, Ευφραιμίδης.
* Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρώην πρόεδρος του Παλλαυρεωτικού, επιχειρηματίας Στρατής Ελευθερίου, ο οποίος αναμένεται να αναμιχθεί και πάλι στα διοικητικά του συλλόγου…
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–2
Χωρίς ουσιαστικά να κάνει καμία σημαντική ευκαιρία, ο Θησέας πέρασε νικηφόρα από την Σταμάτα, με ανατροπή του σκορ στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα!
Στο πρώτο 45λεπτο η καλύτερη Σταμάτα είχε τουλάχιστον δύο καλές ευκαιρίες για γκολ και ζήτησε -χωρίς υπερβολή- τρία πέναλτυ: Ένα για ανατροπή και δύο για χέρια εντός περιοχής.
Στο β’ μέρος ο Θησέας είχε κάποια βελτίωση στην απόδοσή του ενώ παράλληλα, στο 51', απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χρυσανθόπουλος των γηπεδούχων. Παρ’ όλα αυτά η Σταμάτα άνοιξε το σκορ στο 65’ με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ του Μπουρτζαλιάνι (1-0). Οι φιλοξενούμενοι «ξύπνησαν» και στο 80’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ-δώρο (αυτογκόλ) του Κριεμάδη, σε γύρισμα του Ζιάγκου (1-1). Στο 89' ο Ζιάγκος με ωραίο τελείωμα, μετά από πάσα του Γεωργάτου, έδωσε την «απρόσμενη» νίκη στον Θησέα…
Διαιτητές: Μανιώτης – Καλαμπάκας, Τσέλιος.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πρωτοπαππάς, Τσατσαράγκος, Σμυρναίος, Μπόρας, Κριεμάδης, Χρυσανθόπουλος, Ι. Δημητρίου (74' Χαμπέρης), Κ. Πέππας, Μπουρτζαλιάνι, Μπερμπάντης (69' Άννινος), Τορλαχίδης (57' Φαραντάκης).
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Οικονόμου, Μαγγίνας, Τασσόπουλος, Νικολέας, Ευαγγελίου (63' Ξύδης), Μαγκουσοχατζάκης (58' Γεωργάτος), Νικηφοράκης, Ζιάγκος, Διασίτης, Δ. Δημητρίου (53' Σοφρόνι).

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–2
Ο Παμπαιανικός επικράτησε με 2-0 του γηπεδούχου Γέρακα και πήρε ρεβάνς της ήττας του στον α’ γύρο. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και στο 10’ ο Γέρακας ζήτησε πέναλτυ, υποστηρίζοντας ότι ο Τσουνάκης ανέτρεψε αντικανονικά τον Δελάρδα εντός περιοχής. Στις αντιδράσεις και διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, απεβλήθη ο προπονητής Μάκης Βαγενάς από τον πάγκο του... Στο 20' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν κι αυτοί πέναλτυ για χέρι αμυνόμενου εντός περιοχής. Μετά το 30’ ο Παμπαιανικός ανέλαβε την εδαφική υπεροχή και απείλησε με ωραία προσπάθεια του Τσιγάρα.
Με την έναρξη του β’ μέρους οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία, σε τετ-α-τετ του Μυρτάι με τον Φελέσκουρα, που επικράτησε ο τερματοφύλακας. Το 0-1 έγινε στο 57', όταν μετά από σουτ του Τσιγάρα στο δοκάρι και φάση διαρκείας, ο Γιαμάς με πλασέ σκόραρε. Στο 63’ ο Μυρτάι πέτυχε εύκολα το 0-2 αφού προηγήθηκε ατομική ενέργεια και γύρισμα του Δημήτρουλα στον σκόρερ (0-2).
Ο Γέρακας προσπάθησε να αντιδράσει και σε προσπάθεια του Δελάρδα στο 75', έσωσε δύσκολα την εστία του από παραβίαση ο Τσουνάκης.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Κουτζιακουτζίδης, Πολίτης.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Μίαρης (60' Σταϊκούρας), Δημητριάδης, Βλαχιώτης, Καγιάς, Παπαβασιλείου (46' λ.τρ. Μπερέτης), Χριστοφυλόπουλος, Μανιδάκης (46' Πατρινός), Δριλάκης, Καλούδης, Δελάρδας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής, Πήττας, Φράγκου, Γκόμπλιας, Δούβος, Δημήτρουλας, Γιαμάς (68' Κατσικώστας), Τσιγάρας (75' Αντωνόπουλος), Μυρτάι (85' Καπρέλης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–1
Καλύτερη σχεδόν σε όλο τον αγώνα η Άρτεμις, έχασε μεγάλη ευκαιρία να νικήσει στον Διόνυσο την ομώνυμη τοπική ομάδα, που στο τέλος παραλίγο να έκανε την ανατροπή και να έπαιρνε αυτή τη νίκη! Το 0-1 πέτυχε ο Τσούκα με πλασέ στο 20’ ενώ σημαντικές ευκαιρίες των φιλοξενουμένων χάθηκαν από τον Τσουκαλά και τον Τσούκα, κυρίως στο α’ ημίχρονο. Πάντως, στο 3’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ελευθερίου, ύστερα από καλή επέμβαση του Μεργιάννη.
Ο Διόνυσος κέρδισε πέναλτυ στο 77’ (σε χέρι εντός περιοχής του Σαντίκου, που απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα) και ισοφάρισε με εύστοχο κτύπημα του Αγγελόπουλου (1-1). Προς το τέλος του αγώνα παραλίγο να γινόταν και το 2-1 αλλά οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν.
Διαιτητές: Χαρισμανίδης – Νίκας, Μαραγκού.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Πολεμίτης, Δήμτσας (85’ Πασαλιμανιώτης), Ευαγγελάτος, Μίσιος, Κώνστας, Ζαβακόπουλος, Σκαφίδας (70’ Χάχαλης), Αγαπητός (65’ Αναστασίου), Αγγελόπουλος, Δ. Ραυτακόπουλος, Ελευθερίου.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Μεργιάννης, Αϊδώνης, Καζάλας, Βασιλείου, Σαντίκου, Φυτιλής (80’ Κολοβός), Τσούκα (85’ Κολοβός), Κολάγκι, Μπαταβάνης, Τσουκαλάς (88’ Βεντούρης), Μητσώνης (68’ Μωυσιάδης).

* ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3-0 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money