Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2–1



Με τον Γιάννη Γκαβασιάδη σε κέφια, ο Ολυμπιακός Λαυρίου νίκησε γηπεδούχος 2-1 τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 15’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Γκαβασιάδη, που κέρδισε ο Μπουγατσιάς, και είχαν τέσσερις ακόμη καλές ευκαιρίες για γκολ στο α’ μέρος. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 40' με γκολ του Καραχάλιου (1-1).
Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός Λαυρίου διατήρησε ελαφρά υπεροχή αλλά ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου επιδίωκε με αντεπιθέσεις να πάρει το παιχνίδι και ο Καραχάλιος παραλίγο να πετύχαινε γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 65’ αλλά η μπάλλα έφυγε μόλις άουτ.
Στο 85' ο Έλενας μπήκε από πλάγια κι έδωσε στον Γκαβασιάδη, που πέτυχε το νικητήριο τέρμα των γηπεδούχων (2-1) και το εικοστό (20) δικό του στο εφετινό πρωτάθλημα!
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δ. Τζαφόλιας, Δουλγεράκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Καβαλιέρης): Κων. Καραγιάννης, Βασιλείου, Πατσιαούρας, Τσίκλος, Τσίτσης, Χάλαρης, Χρ. Κοντογιάννης (71' Έλενας), Μάρ. Καραγιάννης, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης (92' Βελετάκος), Μπουγατσιάς (90' Πετρίδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.  (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Κατσέρης, Οικονομόπουλος, Ποστόλι, Κάρο (79' Αθανασίου), Καραχάλιος, Παπαντζίμας, Χρυσικόπουλος (80' Παπιδάκης), Ζουρούδης, Μπόσιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money