Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 2–0



Χωρίς να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, ο Αμφιάραος με σωστή αγωνιστική τακτική και την βοήθεια των οπαδών του επικράτησε 2-0 του δυνατού αλλά επιπόλαιου στην τελική προσπάθεια Ραμνούντα Γραμματικού.
Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ στο 55’ που έκρινε την έκβαση του παιχνιδιού. Ο Σπύρος Κουρούπας, που μπήκε ως αλλαγή, κέρδισε το πέναλτυ και ο Μαργέτας το εκτέλεσε εύστοχα (1-0). Οι φιλοξενούμενοι που ήταν κατά διαστήματα καλύτεροι αλλά έχασαν ευκαιρίες τόσο στο α’ όσο και στο β’ μέρος, «έπεσαν» ψυχολογικά και στο 82’ ο Σ. Κουρούπας πέτυχε το 2-0 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μπουξμπάουμ, Χριστόπουλος.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ (Παπαδημητρίου): Ι. Νικολάου, Κ. Κουρούπας, Ρουμελιώτης, Ν. Αντωνίου, Μαγγίνας, Δαυίδ, Γ. Νικολάου (45' Σ. Κουρούπας), Γκλιάτης, Σταμέλος, Μαργέτας (87' Τ. Αντωνίου), Σούλας (70' Βασιλάκος).
ΡΑΜΝΟΥΣ (Σιδέρης): Ζαγάρης, Παιδής, Μπέκας, Κατούντας, Στάσης, Χατζηπέτρος, Μεταξάς (70’ Κούκης), Γκιόζι (85’ Μυλωνάς), Κληρονόμος, Δ. Κόλλιας, Δημολιάνης (80’ Μπούσουλας).
* Οι παράγοντες του Ραμνούντα ευχαρίστησαν μετά τον αγώνα τον κ. Δέδε και τους παράγοντες του Καλάμου για την καλή φιλοξενίας τους ενώ εξέφρασαν και την ευαρέσκειά τους προς την εξαιρετική διαιτητική τριάδα του αγώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money