Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΝΕΩΝ: ΕΠΣΑΝΑ – ΑΧΑΪΑ 1–2



Η Μικτή νέων ΕΠΣΑΝΑ δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Νέων της ΕΠΟ. Ηττήθηκε στον προημιτελικό του Ζευγολατιού Κορινθίας από την αντίστοιχη ομάδα της Αχαΐας με 2-1. Η νίκη των Αχαιών ήταν δίκαιη με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Η Μικτή ΕΠΣΑΝΑ παρά την εξαιρετική της πορεία, δεν έπαιξε καλά στον συγκεκριμένο αγώνα κι έμεινε εκτός τετράδας.
Η Αχαΐα διατήρησε την υπεροχή στο α’ μέρος, κι έχασε τουλάχιστον δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει. Στην πρώτη, η μπάλλα έφυγε άουτ και στη δεύτερη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας Διαμαντίδης. Όμως, την καλύτερη ευκαιρία (στο 45’) είχε η ΕΠΣΑΝΑ με σουτ-φάουλ του Μπαλωμένου στο δοκάρι!
Στο β’ μέρος (65’) η Αχαΐα άνοιξε το σκορ με τον Τσερικλό (1-0). Πολύ γρήγορα (67’) απάντησε η ΕΠΣΑΝΑ με ωραία κεφαλιά του Τσιμπόκα (1-1). Τελικά, οι νεαροί Αχαιοί κατάφεραν να επιτύχουν και δεύτερο γκολ (83’), με πέναλτυ που κέρδισε ο Τσερικλός, κι εκτέλεσε εύστοχα ο Καλόφωνος (2-1). Η Ανατ. Αττική στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε αρκετά και στο 93' έχασε ευκαιρία όταν ο Δρούγκας δεν πρόλαβε να σουτάρει σωστά προς το αντίπαλο τέρμα από καλή θέση.
Διαιτητές: Γκοβέσης – Τριανταφύλλου, Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας).
ΕΠΣΑΝΑ: Διαμαντίδης, Παπανδρέου (71' Βεντούρας), Μπαλωμένος, Γεώργας, Μάνδαλος (83' Δρούγκας), Πιζάνιας (40' Πίκουλης), Ντούλος, Μιχελής, Τσιμπόκας, Αναστόπουλος, Κασιόλας.
ΑΧΑΪΑ: Αδ. Τσεκούρας, Σταθόπουλος (92' Συρμής), Καλαμπόκας, Πανάρετος, Παπασπυρόπουλος, Άγγ. Τσεκούρας, Ντίνος (87' Ζήκος), Καλόφωνος, Μακρής (76' Ζαφειράκης), Αθανασακόπουλος, Τσερικλός.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money