Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–0


Φάση από την συνάντηση των δύο ομάδων στο Λαύριο για το Κύπελλο


Σε καλή κατάσταση η Ατλαντίς, παρά τις φανταχτερές ελλείψεις της, νίκησε την Λαυρεωτική, που της έχει «πάρει τον αέρα» με τις συνεχείς αναμετρήσεις τους για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα!
Η Ατλαντίς παρατάχθηκε με «σύνθεση ανάγκης» λόγω Κυπέλλου αλλά ήταν σοβαρή και κατάφερε στο τέλος να επικρατήσει.
Η Λαυρεωτική, που παρέταξε κι αυτή πολύ νεανικό σχήμα, με σημαντικές απουσίες, έπαιξε αρκετά καλά αλλά και πάλι δεν είχε τα «τελειώματα» που χρειάζονται…
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία με τον Σιούτη στο 40' ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα ημίωρο καλής απόδοσης κι ένα επικίνδυνο σουτ του Βουλωμένου χωρίς αποτέλεσμα...
Στο β’ μέρος η Ατλαντίς ήταν καλύτερη. Είχε δοκάρι στο 77' με κεφαλιά του Κατσιγιάννη και στο 80' ο νεαρός Θεοδωράκης πέτυχε με κεφαλιά το 1-0.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Καραθανάσης, Αλεξοπούλου.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Τσαλίκης, Παππάς, Πλατέλλας (62' Χρυσάφης), Τσιτοφώτος, Κουλλίρα (73' Κόντι), Καρποντίνης, Καρακώστας, Κατσιγιάννης, Κούτρος (68' Θεοδωράκης), Πανόπουλος, Σιούτης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Προβατάς): Παππάς, Χουσεΐν, Τζώρας, Τσιάμης, Ακαρέπης, Μαρινάκης, Βίλα, Χαμόλι (46' Μαραγκός), Ντε Σόουζα (58' Μπεζέρα), Κρυεμάντι (78' Παπακωνσταντίνου), Βουλωμένος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money