Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 4–1
Ο Παμπαιανικός επανήλθε στις επιτυχίες και πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Αυτή την φορά επεβλήθη γηπεδούχος με 4-1 της Αρτέμιδος, που είχε προηγηθεί από νωρίς στο σκορ αλλά δεν άντεξε τον ρυθμό των γηπεδούχων μέχρι τέλους, οπότε και παραδόθηκε…
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να έχουν επιτύχει κι άλλα γκολ εκτός από εκείνο που σημείωσε ο Παπάζογλου στο 20’ για το 0-1, όπως με τον Ράσα στο 32’ (σχεδόν σε κενό τέρμα), ενώ και ο Τσουνάκης πραγματοποίησε 2 τουλάχιστον σωτήριες αποκρούσεις. Ήταν ένα κακό ημίχρονο για τον Παμπαιανικό, που βελτιώθηκε ραγδαία στο β’ μέρος.
Η είσοδος του Μυρτάι στο παιχνίδι (56’) έδωσε νέα πνοή στην ομάδα της Παιανίας και στο 60’ ο Γκόμπλιας με κτύπημα φάουλ ισοφάρισε 1-1. Στο 67’ ο Γιαμάς πέτυχε την ανατροπή (2-1) από πάσα του Μυρτάι και στο 80’ ο Μυρτάι πέτυχε το 3-1. Το τελικό 4-1 έκανε ο Τσιγάρας στο 83'.
Διαιτητές: Μπερέτας – Μακρής, Μπαλάγκα.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Τσουνάκης, Μπρέγιαννης (37' λ.τρ. Λάβδας), Χατζής, Πήττας, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Παρθένης, Δούβος (70' Δημήτρουλας), Λαγός (58' Μυρτάι), Γιαμάς, Τσιγάρας.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Καρύμπας, Αηδόνης, Καζάλας, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Σαντίκου, Τσούκα, Μπρέγκου, Φυτιλής, Ράσα, Παπάζογλου (75' Κανάκης).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2–3
Ο Παλλαυρεωτικός συνέχισε την αήττητη πορεία του (8 νίκες, 2 ισοπαλίες) και στην Ανάβυσσο, όπου επεβλήθη του Σαρωνικού με 3-2 ύστερα από δραματικό παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον σ’ όλη του την διάρκεια. Ο Σαρωνικός, πάντως, στάθηκε άξιος αντίπαλος. Το γήπεδο γέμισε μετά από πολύ καιρό και ο αγώνας εξελίχθηκε γεμάτος δύναμη και νεύρα…
Το σκορ άνοιξε στο 45’ με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ ο Ασλάνι (0-1).
Στο β’ ημίχρονο ο Σαρωνικός βελτιώθηκε αλλά και πάλι ο Παλλαυρεωτικός σκόραρε!
Στο 50’ ο Χρήστου έκανε επικίνδυνο φάουλ στον τερματοφύλακα Κάπα, χωρίς ο διαιτητής να …αντιδράσει και στο 55' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ και αποβολή για σπρώξιμο στον Χρήστου από τον Σουλιώτη… Όμως, στο 65’ ο Ασλάνι και πάλι, πέτυχε το 0-2 με δική του προσπάθεια, φθάνοντας τα 10 γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα.
Ο Σαρωνικός κατάφερε στο 67’ ν’ ανταποδώσει με σουτ του Χρήστου, από πάσα του Χαρίτου (1-2). Αμέσως δημιουργήθηκε ένταση γιατί ο σκόρερ (ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Παλλαυρεωτικό) πανηγύρισε …ενοχλητικά. Μάλιστα, ύστερα από λίγο (69’), κτύπησε τον Σουλιώτη (αφού είχαν λεκτική αντιπαράθεση) και ο Χρήστου απεβλήθη. Μαζί του απεβλήθη και ο Δρούγκας, ο οποίος μπήκε στον ...καυγά, έσπρωξε τον Χρήστου και είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή! Το ματς συνεχίσθηκε μετά από ολιγόλεπτη διακοπή.
Ο εκνευρισμός ήταν μεγάλος στο διάστημα εκείνο του αγώνα αλλά ο έμπειρος Παπαγεωργίου στο 77’ πέτυχε ένα γκολ με ωραίο πλασέ από δύσκολη γωνία, κι έδωσε προβάδισμα 2 τερμάτων στους φιλοξενούμενους (1-3).
Ο Σαρωνικός δεν το έβαλε κάτω και στο 83’ μείωσε πάλι με σκόρερ τον Κοντογιαννόπουλο (2-3). Οι προσπάθειες για ισοφάριση δεν απέφεραν αποτέλεσμα. Ο Παλλαυρεωτικός πήρε μεγάλη νίκη σε πολύ δύσκολη έδρα!
Μετά την λήξη του αγώνα ο παίκτης του Σαρωνικού και κάτοικος Λαυρίου Τάσος Χρήστου, παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγνώμη τόσο από την δική του ομάδα όσο κι από τον «αντίπαλό του» Χρήστο Σουλιώτη. Ο Χρήστου διακρίνεται για το ήθος του και αυτή ήταν η πρώτη του αποβολή από παιχνίδι. 
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Μπουξμπάουμ, Μήταρης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Γ. Τσομπανάκης): Καραλής, Μαλατάνος, Μπούκης (80' Αδαμίδης), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάνι (62' Κοντογιαννόπουλος), Χρήστου, Κοέχλερ, Χαρίτος, Φάν. Τσομπανάκης, Λέμε.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Φετολλάρι, Θεοφανίδης, Σουλιώτης, Πάνου, Ζουμάς (96' Καυκιάς), Μωραΐτης (90' Δημητρόπουλος), Ασλάνι (92' Σπυρόπουλος), Δρούγκας, Παπαγεωργίου.

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΩΡΩΠΟΣ 3–1
Παρά την κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου, ο Θησέας νίκησε γηπεδούχος τον νεανικό Ωρωπό με 3-1, συμπληρώνοντας 4 συνεχείς νίκες… Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και με το δίδυμο Ζιάγκου-Γεωργάτου σε καλή ημέρα, επέβαλαν το παιχνίδι τους στους φιλοξενούμενους που είχαν πολλές απουσίες βασικών στελεχών τους.
Ο Θησέας άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' με κεφαλιά του Γεωργάτου, από σέντρα του Μηναδάκη (1-0). Στο 15’ είχε δοκάρι ο Δημητρίου και ο ίδιος πέτυχε στο 35' με πλασέ το 2-0, από πάσα του Ζιάγκου.
Ο Ωρωπός αντέδρασε στο β’ μέρος και στο 55' μείωσε 2-1 με πέναλτυ που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου. Όμως στο 60' ο Νικηφοράκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ζιάγκος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος - Σοφιάς, Παπαδιώτης.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης, Μαγγίνας, Τασσόπουλος, Τσέλιος, Ευαγγελίου, Διασίτης (68' Ανδριόπουλος), Νικολέας (76' Μαντόπουλος), Ζιάγκος, Γεωργάτος, Δημητρίου (58' Νικηφοράκης).
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Ντέρκα, Ευφραιμίδης (90' Μπουγατιώτης), Αμπάζι, Σκαρμούτσος, Π. Νικολάου, Κολιαστάσης, Παπαγεωργίου, Κανάρης (81' Μίχας), Γ. Μπαλόκας, Μπραχιμάι (46' Γιόνι).

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–5
Ο Παθιακάκης πέρασε «ανέπαφος» από τον Γέρακα, τον οποίο συνέτριψε με 5-1! Η επιθετική δυναμική του Παθιακάκη, δεν «κρατήθηκε» σχεδόν ποτέ από την ανίσχυρη άμυνα του Γέρακα.
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 2 τέρματα στο α’ ημίχρονο (0-2) με τον 19χρονο Μόδεστο Τασιούδη (στο 10’ και στο 18’) ενώ οι γηπεδούχοι στο ίδιο διάστημα είχαν 3 ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά τις έχασαν (επενέβη ο Μεϊντάνης)!
Στο β’ μέρος (52') ο Ντρένοβα με ωραία ενέργεια και τελείωμα από πλάγια θέση σημείωσε το 0-3 και στο 65’ ο Ιορδανίδης με απευθείας κτύπημα φάουλ το 0-4.
Ο Γέρακας πέτυχε το γκολ «της τιμής» στο 75’ με τον Δριλάκη (1-4) και στην εκπνοή του αγώνα ο Γιώτης με σουτ, μετά από συνδυασμό, διαμόρφωσε το τελικό 1-5.
Διαιτητές: Κάντζος – Κουτζιακουτζίδης, Β. Τζαφόλιας.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Ροζάκος, Μίαρης, Πατρινός, Καγιάς, Καρλατήρας (80' Κωσταρέλης), Δημητριάδης, Μπερέτης (60' Χριστοφυλλόπουλος), Παπαβασιλείου (72' Παναγιωτόπουλος), Δριλάκης, Δελάρδας, Καλούδης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Κατσός, Ρακιτζόπουλος (75' λ.τρ. Γερογιάννης), Κωστής, Τσίγκος, Αγγελίνας, Ασημάκης (46' λ.τρ. Γιώτης), Μπούτιβας, Ιορδανίδης, Ντρένοβα, Μ. Τασιούδης (60' λ.τρ. Κότσαλος).

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 3–1
Στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του Πρωτέα, ο προπονητής Γιάννης Σιδέρης αντιμετώπισε τον Διόνυσο αλλά και εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα, καθώς το κλίμα είχε χαλάσει από την αποχώρηση Μπαλογιάννη και την εκ των προτέρων γνωστή διακοπή συνεργασίας του συλλόγου μαζί του! Παρ’ όλες τις δυσκολίες, ο Πρωτέας επικράτησε του αγωνιστικού Διονύσου με 3-1. Όμως, κινδύνευσε στο β’ μέρος με ισοπαλία και χρειάσθηκε να «βοηθήσει» ο διαιτητής, μη κατακυρώνοντας (κανονικό όπως ισχυρίζονται οι φιλοξενούμενοι) γκολ του Διονύσου στο 2-1.
Ο Πρωτέας ήταν γενικά καλύτερος από τον ουραγό Διόνυσο και άνοιξε το σκορ στο 22’ με σουτ εκτός περιοχής του Σκούφη (1-0). Το 2-0 σημείωσε ο Μακρυπίδης στο 30', ενώ ο Διόνυσος μείωσε λίγο πριν λήξει το ημίχρονο με γκολ του Αγγελόπουλου (2-1).
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την απόδοσή τους και πάλαιψαν για την ισοφάριση, την οποία πέτυχαν αλλά το τέρμα τους ακυρώθηκε… Ο Πρωτέας «κλείδωσε» την νίκη στο 70' με τον Παπακωνσταντίνου (3-1).
Διαιτητές: Κάντζος – Δ. Τζαφόλιας, Χριστόπουλος.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου, Διακορώνας, Χύκα, Κούλιμπης (38' λ.τρ. Ζντράβα), Θάνος, Κατσούλας, Σκούφης, Τσιάτσιος, Μακρυπίδης, Παπακωνσταντίνου, Παπαγεωργίου.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Αγγέλου): Πολεμίτης, Δήμτσας, Παλιούρας (46' Μίσιος), Ζαβακόπουλος, Κώνστας, Βαϊόπουλος (75' Μαυροκεφαλίδης), Ευαγγελάτος, Σκαφίδας, Αγγελόπουλος, Δ. Ραυτακόπουλος (64' Αγαπητός), Αναστασίου.

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 0–1
Εντυπωσιακή αποτυχία της πρωτοπόρου Άνοιξης, που δεν κατάφερε γηπεδούχος να πάρει ούτε ένα βαθμό από τον Αετό Πικερμίου, που εξασφάλισε πολύτιμο 3ποντο!
Δείχνοντας πολύ κουρασμένη από τον αγώνα του Κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη, η Άνοιξη (χωρίς τους αδελφούς Αθανασόπουλους) δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ και στις καθυστερήσεις του αγώνα το «πλήρωσε» ακριβά. Με την πρώτη εφετινή εντός έδρας ήττα!
Οι γηπεδούχοι φυσικά διατήρησαν την υπεροχή στο παιχνίδι (διαθέτουν άλλωστε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από τον Αετό) και είχαν δύο δοκάρια (στο 50’ με δυνατό σουτ του Κ. Τσεβά και στο 80’ μετά από κτύπημα κόρνερ του Δαρζέντα), άλλες ευκαιρίες για γκολ και στο 25’ σουτ (από καλή θέση) του Δαρζέντα, άουτ. Ο Αετός Πικερμίου έπαιζε με αντεπιθέσεις και παραλίγο να σκοράρει στο α’ ημίχρονο με τον Ιωάννου.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 50' με τον Τσεβά, καλή ευκαιρία με τον Δρακόπουλο στο 75’ και νέο δοκάρι στο 80’ με τον Δαρζέντα.
Σε μια από τις αντεπιθέσεις του Αετού, ο Τσαγκαράτος είχε κεφαλιά μόλις άουτ και στο 95’ ο Καραβατάκης νίκησε με ωραίο πλασέ τον Μουλά (0-1) και πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του την μεγάλη νίκη…
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Χόικας, Παπαδιώτης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης, Τρακάκης, Κυριάκης, Δρόσος, Ράλλης, Γεωργούσης (46' Κεφάλας), Οσμανάι, Δρακόπουλος, Δαρζέντας, Κ. Τσεβάς.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Τσαγκαράτος, Σερμαγιάς, Αλεξ. Κονταρίνης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Άγγ. Κονταρίνης, Αρβανιτίδης (85' Παναγόπουλος), Φρίγγης (65' Καραβατάκης), Μουλάκης, Ιωάννου (90' Γιακουμέλος).

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–3
Τα Καλύβια πέρασαν με νίκη 3-0 από τον Κουβαρά, αφού στο β’ μέρος επικράτησαν καθαρά, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν μόνο 60’ λεπτά καλή απόδοση… Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο! Αλλά μόλις ο Ντίνος άνοιξε το σκορ, στο 53’, υπέρ των Καλυβίων, ο Κουβαράς έπαψε να απειλεί και περιορίσθηκε σε ρόλο κομπάρσου.
Τα Καλύβια έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και αναδείχθηκε σε ήρωα ο τερματοφύλακας Καραογλάνης! Το 0-2 πέτυχε στο 63’ ο Μάτι, με καταπληκτικό τρόπο κι το 0-3 ο Δημ. Οικονομίδης στο 76’. Στο 81’ και στο 85’ ο Καραογλάνης έκοψε δύο τετ-α-τετ με τον Απέργη και τον Οικονομίδη αντίστοιχα, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση και κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Κουτζιακουτζίδης, Σπίθας.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Μικιρδιτσιάν (81’ Ρέρρας), Ζαφειρόπουλος, Λιάπης, Χατζής (70’ Φουστέρης), Πρίφτης, Τόλιας, Σύρος, Σταμάτης, Σερμπενιάδης, Σαριαλτίν (46’ Βασαμογιάννης).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης): Γαλανάκης, Πασχάλι (65’ Καραγιάννης), Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Κρασσάς, Κετέογλου, Ζατσελλάρι (63’ Οικονομίδης), Αλεξίου, Ντίνος (80’ Χασουράκης), Απέργης, Μάτι.

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0–1
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Βουλιαγμένη στην Σταμάτα, χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο αλλά αφού εκμεταλλεύθηκε τα θετικά της στοιχεία, κι έκανε λιγότερα λάθη από τους γηπεδούχους…
Η Σταμάτα, παρά τις απουσίες της είχε καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, κι έχασε στο πρώτο ημίωρο δύο καλές ευκαιρίες με τον Σάββα ενώ ο Χαμπέρης κτύπησε φάουλ στο 30’ και η μπάλλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Παπαχριστόπουλου. Ενδιάμεσα (25’), η (ελλιπής κι αυτή) Βουλιαγμένη σημείωσε γκολ με τον Παντελή Μαντακίδη, το οποίο ακυρώθηκε έγκαιρα από τον β’ βοηθό.
Στο 41’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν, όταν ο Ζακόπουλος πάσαρε στην πλάτη της άμυνας στον Σωτηρόπουλο, κι αυτός με επαγγελματικό τελείωμα έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφ-σάιντ (οι θεατές φώναζαν στον β’ βοηθό ότι ήταν 3 μέτρα ακάλυπτος ο Σωτηρόπουλος)…
Στο β’ μέρος οι αντίπαλοι προσπάθησαν για κάτι περισσότερο αλλά τίποτε δεν άλλαξε, καθώς υπήρχαν συνεχείς διακοπές του αγώνα για τραυματισμούς (κυρίως των φιλοξενουμένων) που ξεσήκωσαν πάλι έντονες διαμαρτυρίες από τους φίλους των γηπεδούχων. Ο τερματοφύλακας Παπαχριστόπουλος στάθηκε πολύ καλά, όπως και ο σέντερ-μπακ Μπακούρος από πλευράς Βουλιαγμένης και κράτησαν το αποτέλεσμα. Η Σταμάτα προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες αλλά οι παίκτες της ήταν εκνευρισμένοι από την στάση των διαιτητών!
Πάντως, δεν γλίτωσαν την αποβολή παίκτη τους, όταν στο 79’ ο Μητρόπουλος έκανε πολύ δυνατό μαρκάρισμα και είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.
Στο τέλος, μεγάλη συζήτηση έγινε και για μια ανατροπή εντός περιοχής του Κ. Πέππα (στο 93’), ο οποίος «έφαγε κλωτσιά στην μικρή περιοχή αλλά ο διαιτητής δεν είδε τίποτε», όπως έλεγαν οι γηπεδούχοι…
Διαιτητές: Μαλαμάς – Γουρνιάς, Β. Τζαφόλιας.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πρωτοπαππάς, Τσατσαράγκος, Φαραντάκης, Μπόρας, Μητρόπουλος, Χαμπέρης, Μπέντης (51’ Άννινος), Κ. Πέππας, Σάββας, Μπουρτζαλιάνι, Τορλαχίδης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Ταγκούλης, Χαλκιάς, Ζακόπουλος, Μπακούρος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Πολάτος (80’ Λανάι), Σωτηρόπουλος (75' Βοργιάς), Παντ. Μαντακίδης, Λάμπρ. Μαντακίδης (90’ Πρέλα).
* Η διοίκηση της Σταμάτας, ο πρόεδρος και οι ποδοσφαιριστές της, εκφράζουν δημόσια τα συλλυπητήριά τους στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου Δημήτρη Μακρή, για τον χαμό του πατέρα του…
ΒΡΑΖΕΙ Η ΣΤΑΜΑΤΑ!
Έξαλλοι ήταν στο γήπεδο οι φίλοι της Σταμάτας, με την διαιτησία των Μαλαμά και Β. Τζαφόλια (όχι με τον άλλο βοηθό Γουρνιά), επειδή ήταν εριστικοί προς τους παίκτες αλλά και τους θεατές της συνάντησης. Επί μέρους, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον καταλογισμό οφ-σάιντ γκολ από πλευράς Βουλιαγμένης, όπως και για τον μη καταλογισμό πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων, σε φάση ανατροπής του Κοσμά Πέππα (στην μικρή περιοχή) στο 93’!

* ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3–0 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money