Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Η ομάδα του Αήττητου Σπάτων είναι σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια
Σίγουρος πρωταθλητής πρέπει να θεωρείται πλέον ο πρωτοπόρος Αήττητος, που πέρασε με ευκολία από το Μπογιάτι! Ο Ολυμπιακός Λαυρίου έχασε φυσιολογικά στον Μαραθώνα από την Μάχη, κι έμεινε μακριά από το κυνήγι του τίτλου. Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου «τάραξε τα νερά» αφού προηγήθηκε 1-0 αλλά η συνέχεια ήταν τραγική για την ομάδα του Μπογιατίου (όπως άλλωστε έγινε και στον Κόκκινο Μύλο με τον Αχιλλέα), καθώς ο Αήττητος έκανε «υγιεινό περίπατο»!
Στην ουρά της βαθμολογίας ξεχώρισαν ήδη το Κρυονέρι και η Μαρκό, που οδεύουν προς τον υποβιβασμό…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–3
Δοκάρι ο Λύγκος στο πρώτο 15λεπτο. Το 0-1 στο 25’ ο Παπιδάκης σε σέντρα του Μαρζέλου. Το 1-1 στο 43’ ο Σκούμας με πλασέ και στο 45’ ο Αλήμπας με σουτ το 1-2. Στο 65' παραλίγο να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι, όταν σε προσπάθειες των Μαρζέλου και Παπιδάκη αρχικά ο Κύρκος απέκρουσε σωτήρια και στην συνέχεια ο Λαζάρου απομάκρυνε την μπάλλα. Στο 75' ο Λύγκος με ωραία προσπάθεια κι άπιαστο βολέ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Διαιτητές: Δραγάτης – Τσαλίκογλου, Κουτζιακουτζίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης (80' Ντραγκότι), Μπόσιος, Οικονομόπουλος, Ποστόλι, Κάρο, Παπιδάκης (76' λ.τρ. Χριστ. Μπερμπάντης), Χρυσικόπουλος, Μαρζέλος, Ζουρούδης (46' λ.τρ. Μπαλωμένος), Κατσέρης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Λαζάρου, Αρκουμάνης (60' Τσαλάκου), Τσέπας, Σκαφίδας, Ηρ. Αλεξίου, Γκούμας, Αλήμπας (46' Κοσμάς), Σκούμας, Σεΐτι, Λύγκος (77' Μασκλαβάνος).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2–0
Παρά την σχετική υπεροχή και τα 3 δοκάρια (δύο με Μπουγατσιά, κι ένα με Βασιλείου) που είχε στο α’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός Λαυρίου, υπέκυψε τελικά στην πιο αποτελεσματική και γηπεδούχο Μάχη. Η «αχίλλειος πτέρνα» του Ολυμπιακού, η άμυνα, ήταν πάλι το σημείο που εκμεταλλεύθηκαν οι αντίπαλοι και κέρδισαν το παιχνίδι. Πέναλτυ στο 48’ έκανε ο Τσίκλος στον Ραπτογιάννη για το 1-0 και «μπαλλιά τρύπα» του Μίχα στον σκόρερ Καρακοζίδη για το 2-0, έκαναν την διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 2-0 ζήτησαν δύο πέναλτυ (κράτημα σε Καρύδη, και μαρκάρισμα στον Μουστόγιαννη)…
Σκόρερς: 48' πέναλτυ Λευτ. Παπαδόπουλος, 71' Καρακοζίδης.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Σπυρόπουλος, Γουρνιάς.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Κ. Σένε, Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Μουρούτης, Ραπτογιάννης (65' Καρακοζίδης), Νταής, Α. Σένε (87' Καραπάνος), Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος (75' Καχόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Καβαλιέρης): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Τσίτσι, Καραγιάννης, Μπουγατσιάς (61' Χάλαρης), Κοντογιάννης, Γκαβασιάδης (58' Βελετάκος), Μουστόγιαννης, Έλενας (71' Καρύδης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΚΟΡΩΠΙ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–2
Με κτύπημα πέναλτυ (που ήταν ανύπαρκτο) του Κόντι στο 80’ και γκολ του Κούτρου στο 86’, η καλύτερη Ατλαντίς επικράτησε στο Κορωπί της γηπεδούχου ομάδας. Το 0-2 «εκφράζει» την διαφορά δυναμικότητας των ομάδων αλλά δεν θα γινόταν ποτέ αν δεν δινόταν το ανύπαρκτο πέναλτυ στο 80’.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Βιτσεντζάτος.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Καπουράνης (80’ Λυμπερόπουλος), Βατίστας, Τογιάλλι, Αμπεντινάι, Μέγας (43’ Βλάχος, 75’ λ.τρ. Μπανάι), Κάλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πετράι.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Παπαδημητρίου (60’ Καλιαμπάκας), Κουλλίρα, Πούλιος, Μπούμπας, Κόντι, Μαλάι (46’ Πανόπουλος), Κούτρος, Χρυσάφης (75’ Σιούτης), Πλατέλλας.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΜΑΡΚΟ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–2
Πολύτιμη νίκη των Γλυκών Νερών, που οδηγούν την Μαρκό στον υποβιβασμό… Από λάθη του τερματοφύλακα Τερεκανίδη, σε σουτ των Βάρδα και Γεωργάκα, δημιουργήθηκε το 0-2 στο πρώτο μέρος και στο β’ ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Μαρκοπούλου, που έμεινε με 10 παίκτες στο τελευταίο 15λεπτο!
Σκόρερς: 55' Ρεντζής – 24' Βάρδας, 44' Γεωργάκας.
Αποβολή: 75' Λάππας.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Λάμπρου, Μπουξμπάουμ.
ΜΑΡΚΟ (Φαράκος): Τερεκανίδης, Σκορδάς, Σιδέρης (65’ Βασιλός), Πλίτσης, Τσεβδερίκοβ (75’ Τζανής), Ρεντζής, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Μερκούρης, Κουτρομάνος (50’ Λάππας), Γκριμέκης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Αλεξίου, Πανάγου, Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Γάσπαρης (88’ Ρέκα), Κλωνάρης, Γεωργάκας (69’ Γιαννούλης), Νάνος (82’ Πότσι), Λαναράς.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 0–3
Εμφανώς ανώτερος ο Αστέρας, επεβλήθη δίκαια στο Κρυονέρι.
Σκόρερς: 43’ Κατσούγκρης, 50’, 55’ Μπάτσι.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κρασσώνης): Μανουσάκης, Δημ. Δεσύλλας, Σιατραβάνης, Βαμβάτσικος, Κανταρέλλης, Σάβ. Δεσύλλας (70’ Παυλίδης), Σαχίνης (35’ λ.τρ. Εζεμπαέγκμπου), Καμαρίτης, Σκούρας, Ζερμπίνης, Θανασούλης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπόντζος): Αφουξενίδης, Ιωακειμίδης, Νταλάκας (75’ Γκιέργκι), Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Βεϊόγλου, Κατσούγκρης (70’ Κόντι), Μπάτσι (80' Τούντας), Κοτζάι, Μαυροθαλασσίτης.

Φάση στα καρέ του Τσούνη
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0–0
Δυνατό παιχνίδι με αρκετές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν και διακριθέντες τους τερματοφύλακες. Ο Παλληνιακός χρησιμοποίησε αρκετούς εφεδρικούς παίκτες ενόψει αγώνα Κυπέλλου και ο Νικολακάκης είχε το συνηθισμένο πρόβλημα στις τελικές προσπάθειες.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Χόικας, Σπίθας.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Θεοδώρου, Γιαννόπουλος, Ελ Γκαμάλ, Κοτροζίνης, Κούνας, Μαργέτης (80’ Χαρίσης), Μαυράκης, Κυριόπουλος (62’ Κοβάνης), Βυργιώτης, Κούσης (69’ Βλάχος).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Πεΐδης, Καλλέρης (76’ Μουκάνης), Μαβίδης, Καβάσης (83’ Κουμουλίδης), Πιτσούνης (46’ Νταγιάντας), Γκίτζος.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 3–1
Καθαρή και σχετικά εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων επί ενός απρόβλεπτου αντιπάλου, που υστερούσε σε τερματοφύλακα (είχε ευθύνη και για τα 3 που δέχθηκε)!
Μετά το 0-0 του ημιχρόνου, η Λαυρεωτική άνοιξε το σκορ στο 50’ με τον Βουλωμένο (1-0) αλλά στο 60’ ο Σταματόπουλος ισοφάρισε με εξαιρετικό σουτ (1-1). Στο 68’ έλυσε τον «γόρδειο δεσμό» ο Π. Βανγκέλι με απευθείας κτύπημα φάουλ (2-1) και στο 78’ ο Μπάστος έκανε το τελικό 3-1 μετά από κτύπημα κόρνερ του Βουλωμένου και ασταθή απόκρουση του Πυρένη.
Διαιτητές: Χαρισμανίδης – Γκόντα, Ρούντος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Προβατάς): Παππάς, Χουσεΐν, Τζώρας, Πώχος, Ακαρέπης, Μαρινάκης (82' Κρυεμάντι), Βίλα, Μαραγκός (65' Ντε Σόουζα), Π. Βανγκέλι, Βουλωμένος, Γιαχάεβ (73' Μπάστος).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παπαδόπουλος): Πυρένης, Σιαδήμας, Καψιώχας (44' λ.τρ. Χριστόπουλος), Γεωργίου, Ξενάκης, Μπούσκος, Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος, Τσαλιαγκός, Σάλαρι (70' Αραμπατζής), Θεοδώρου (75' Καραγιαννίδης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–2
Με …όλη του την δύναμη πέρασε από την Βούλα ο Κεραυνός, κι επεβλήθη του γηπεδούχου Άρη με 2-1.
Ο Κεραυνός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, οπότε και προηγήθηκε 2-1 αλλά στο β’ μέρος η απόδοσή του ήταν μέτρια και στο τέλος «τα χρειάστηκε»… Ο Άρης Βούλας ήταν μαχητικός, κι έπαιζε από το 35’ με παίκτη λιγότερο.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5' με πλασέ του Μπρότσι, αφού προηγήθηκε σουτ του Γκόντζου το οποίο απέκρουσε προσωρινά ο Κάρσος (0-1).
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 20' με πλασέ του Παπαδημητρόπουλου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας (1-1).
Η σημαντική φάση έγινε στο 35’ που ο Γκόντζος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και ο Λίτσας τον ανέτρεψε (κάνοντας πέναλτυ και βλέποντας κόκκινη κάρτα). Ο Γκόντζος ευστόχησε στο κτύπημα πέναλτυ κι έκανε το 1-2.
Στο β’ ημίχρονο ο Άρης Βούλας -παρότι με 10 παίκτες- έδωσε μάχες και σε 2-3 φάσεις έγινε επικίνδυνος για την ισοφάριση, που δεν πέτυχε. Στο 75’ έμεινε και ο Κεραυνός με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκόντζου, που έβρισε την εξέδρα…
Διαιτητές: Φωστέρης – Ρούντος, Β. Τζαφόλιας. Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία και ζήτησαν να είναι πιο προσεκτικοί.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Κολτσίδας, Τσιαγκάνης, Λίτσας, Διακρούσης, Λάσκος (75' Πέτρος), Μπουλλάρι (55' Σανσάρογλου), Κριλής (25' λ.τρ. Γιούνγκ-Σονγκ), Παπαδημητρόπουλος, Διγενής, Μήτσιος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής, Κατσίκης (70' Λιούμης), Ν. Βανγκέλι, Ξένος, Μπρότσι, Γκόντζος, Κακαράς, Ντε Ντέους (75' Μουσαράι), Κοτίτσας (65' Σότα), Ντάι.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money