Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 4–1
Η πρωτοπόρος και αήττητη Νίκη Δροσιάς επεβλήθη δύσκολα του μαχητικού (αν και ελλιπούς) Καπανδριτίου, με καλή εμφάνιση στο β’ ημίχρονο.
Η Νίκη άξιζε να κερδίσει το ματς αλλά και το Καπανδρίτι «έπεσε» αφού έδωσε μάχη (και ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 9 αγώνες).
Στο 25’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Πολύζου, ύστερα από κτύπημα φάουλ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ στο 28' (ανατροπή του Νέλι) που εκτέλεσε εύστοχα ο Άκης Βασιλάκος (1-1).
Ο Πολύζος στο 50’ έδωσε και πάλι προβάδισμα στη Νίκη Δροσιάς με ωραίο πλασέ (2-1) και στο 80' ο Αργυρόπουλος πέτυχε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 85' ο Κλεάνθης Μπέτσης με κεφαλιά. Στο 1-1 ο Τριανταφύλλου έκανε πλασέ που έσωσαν επί της γραμμής τέρματος οι αμυνόμενοι των γηπεδούχων ενώ στο 2-1 νέο σουτ του Τριανταφύλλου έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ…
Διαιτητές: Δραγάτης – Μπουξμπάουμ, Χερουβείμ.
ΝΙΚΗ (Ζορμπάς): Γκιόκας, Κούζας, Νακάσης, Χρ. Γκέσουρας, Κλ. Μπέτσης, Γιαβρής, Μαρώλιας (75' Αργυρόπουλος), Καρατσίκος, Πολύζος, Απ. Γκέσουρας (60' Μηλιώτης), Λιβαθινός (70' Χρ. Μπέτσης).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (Πάντος): Σαρρής, Κουτρώνας, Λίκο (75’ Παππάς), Βελτανιώτης, Πέτρου, Άκης Βασιλάκος, Πίρρα (70’ Κλάψης), Τριανταφύλλου, Νέλι, Κων. Μαντάς, Ξεν. Μαντάς.

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 1–1
Ισοπαλία-έκπληξη παραχώρησαν οι Νικητές στον μαχητικό Αυλώνα, ύστερα από έναν αγώνα με πλήθος χαμένων ευκαιριών των γηπεδούχων, που έγινε στην Ανθούσα.
Οι Νικητές στο 9' έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Σταθόπουλο και στο 13’ ο Αυλώνας προηγήθηκε αφού ο έμπειρος Σκεντούλι εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία της άμυνας, μετά από κτύπημα φάουλ, και με κεφαλιά αιφνιδίασε τον Τοντισάκη (0-1).
Οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορα πρωτοβουλίες και ισοφάρισαν στο 26' με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Θανάση Λεμονή, ύστερα από σέντρα του Θεοχαρίδη (1-1).
Από εκείνο το σημείο και όσο πέρναγε ο χρόνος, οι Νικητές ανέβαζαν την πίεση αλλά ο Αυλώνας ήταν καλός αμυντικά, με τους Νάνο και Κάλλια να αναχαιτίζουν τους επιθετικούς.
Επίσης, στο β’ ημίχρονο, οι Νικητές δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά ο Καλέμης πραγματοποίησε 2-3 καλές αποκρούσεις. Με περισσότερες από 8 κλασσικές ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι είχαν και 2 δοκάρια με τον Κάτσι! Στο 90’ ο Αυλώνας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιαμπά.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, τραυματίσθηκε ο τερματοφύλακας Καλέμης, κι «επιστρατεύθηκε» ο Κάλλια ως τερματοφύλακας, ο οποίος είχε μια επέμβαση στο 97’.
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Γκούγκαρης, Περδίκη.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Λαθουράς): Τοντισάκης, Παπανικολόπουλος (72’ Κάτσι), Παπαπέτρου, Θεοχαρίδης, Καρναβίας, Κοσκολός, Κυρλάκης (52’ Τζούφι), Γυφτέας, Θαν. Λεμονής, Σταθόπουλος (62’ Σέχου), Παππάς.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πετρόχειλος): Καλέμης (95’ λ.τρ. Χασιώτης), Στάθ. Πάντος, Λάππας, Κάλλια, Νάνος, Μελέτης (46’ Μπάρο), Λιάπης, Λευτ. Πάντος (70’ Κούφο), Σκεντούλι, Τσιαμπάς, Μπάνας.
Πανηγυρισμός των παικτών του Αυλώνα μετά το 0-1

 ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0–1
Αρκετά δύσκολη ήταν η επικράτηση του Εθνικού Νέας Μάκρης επί του αγωνιστικού Φοίβου Βάρης, στο γήπεδο Βούλας. Ύστερα από το άγονο (0-0) πρώτο ημίχρονο, οι φιλόδοξοι Νεομακρινοί προσπάθησαν περισσότερο και παρά την αντίσταση των παικτών του Φοίβου, κατάφεραν να σημειώσουν γκολ με τον Ταμιχτσή και να πάρουν την πολύτιμη νίκη (0-1).
Διαιτητές: Ν. Κορωνιάς – Πολίτης, Αθανασοπούλου.
ΦΟΙΒΟΣ (Παπανδρέου): Bαρβαγιάννης, Βούρβαχης, Σιμόνι, Αποστολόπουλος, Βαμβακούλας, Σώκος, Κυπαρρίσης, Παπανδρέου, Κράτσης, Τουρπέτας, Απινιδιανάκης.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Καπώνης): Σουσούνης, Δημητρίου, Μωυσίδης, Χατζόπουλος, Ταμιχτσής, Μπισμπιρούλας, Ζαννάκης, Κριτής, Μακρυδάκης (82’ Μασούρας), Κωνσταντόπουλος (72’ Κόλλιας), Μποϊμπέι (67’ Ελευθερίου).


ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 1–0
Δυνατό τοπικό ντέρμπυ, που κρίθηκε υπέρ του Αμφιάραου μόλις στο 4’ με αυτογκόλ του Σακαράκα, ύστερα από κτύπημα φάουλ (1-0).
Στο υπόλοιπο του α’ ημιχρόνου το Συκάμινο ανέλαβε την πρωτοβουλία στις κινήσεις κι έχασε σημαντική ευκαιρία με κεφαλιά άουτ του Τυροβόλη, προ κενής εστίας!
Στο β’ μέρος ο Αμφιάραος διαφύλαξε την άμυνά του και έκανε αντεπιθέσεις, στις οποίες είχε δύο δοκάρια. Στο 65’ με τον Δαυίδ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 90’ με τον Σταμέλο. Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία στο 85’, όταν κεφάλια του Τυροβόλη, έδιωξε λίγο πριν την γραμμή τέρματος ο Μπίμπας.
Ο αγώνας στιγματίσθηκε από τον τραυματισμό του Αντωνίου στο κεφάλι, περί το 70'. Ο παίκτης του Αμφιάραου υπέστη διάσειση και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε από το γήπεδο σε νοσοκομείο, όπου διαγνώσθηκε ότι δεν είχε κάτι σοβαρό.
Διαιτητές: Ντόστης – Γκούβας, Μπουτζουβής.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ (Παπαδημητρίου): Γιάν. Νικολάου, Κ. Κουρούπας, Ρουμελιώτης, Αντωνίου (70' Γιώργ. Νικολάου), Μαγγίνας, Δαυίδ, Μαργιέτας, Γκλιάτης, Σταμέλος, Σιέρρας (35' λ.τρ. Αντωνόπουλος), Μπίμπας (85' Μαντάς).
ΣYKAMINO (Κουμπής): Χόνδρος, Τιμπλαλέξης (77’ Καρύδας), Χαλκιαδάκης, Σακαράκας, Καραμιχάλης, Τυροβόλης, Φερχάτι, Μακρής (78’ Κανάτας), Παλαιοσπύρος, Κανάρης, Παπαπάνου.

* Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση Ραμνούντα Γραμματικού – Μαύρου Αετού Πολυδενδρίου. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά φάνηκαν διστακτικοί στην τελική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να πάρουν την νίκη αφού είχαν δύο δοκάρια. Ένα με τον Τσεβά στο α’ ημίχρονο, κι ένα με τον Τζηρίτη στο δεύτερο. Ο Ραμνούς είχε καλή ευκαιρία στο 90’ όταν από ευνοϊκή θέση ο Αμάτι αστόχησε.

* Στο τοπικό ντέρμπυ των Γλυκών Νερών, ο Πανσταυραϊκός προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο και πέτυχε 2 ακόμη τέρμα στο β’ 45λεπτο, επιτυγχάνοντας εύκολη νίκη με 3-0, αφού έχασε πολλές ακόμη ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Ο Αστέρας δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν. - ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ 0-3: Φάση του αγώνα

  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money