Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΡΩΠΙ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 1–1





Το γηπεδούχο Κορωπί παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Μάχη, ύστερα από αμφίρροπη αναμέτρηση, ειδικά στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με καλή απόδοση. Είχαν δοκάρι μόλις στο 1' σε κεφαλιά του Μουτζακά, κι άνοιξαν το σκορ στο 10' με σουτ του Μουτζακά, μετά από κτύπημα φάουλ του Πάντου (1-0). Επίσης, έχασαν τρεις ακόμη σημαντικές ευκαιρίες με τους Μουτζακά, Μαστρογιάννη και Πετράι για να διευρύνουν το σκορ…
Στο β’ μέρος η Μάχη Μαραθώνα βελτιώθηκε, διατήρησε την υπεροχή (με τον Σωτηριάδη σέντερ-φορ), κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, καθώς το Κορωπί σε αντεπιθέσεις είχε κι αυτό δυνατότητα νέας επιτυχίας τέρματος! Στο 66' ο Λευτέρης Παπαδόπουλος (παλιός παίκτης του Κορωπίου) εκμεταλλεύθηκε ασυνεννοησία (Αλεξίου – Ούσιου) στην αντίπαλη άμυνα και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-1. Στο 71' ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κες Σένε για κράτημα σε αντίπαλο.
Το Κορωπί προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την απώλεια της Μάχης χωρίς να τα καταφέρει και στην εκπνοή του αγώνα ο Καρακοζίδης παραλίγο να πετύχαινε το 1-2 αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλλα άουτ από εξαιρετική θέση.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Μπουξμπάουμ, Γκόντα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για ανύπαρκτο φάουλ, απ’ όπου ξεκίνησε η φάση του πρώτου γκολ του Κορωπίου.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Λυμπερόπουλος, Καπουράνης, Αλεξίου, Πάντου, Αμπεντινάι (78' Τογιάλλι), Σεϊτάι (83' Βατίστας), Κάλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πετράι.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Δ. Παππάς, Κ. Σένες, Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Μουρούτης (56' Καρακοζίδης), Νταής, Ά. Σένε (37' Ραπτογιάννης), Μίχας (80' Παρούσος), Ελ. Παπαδόπουλος.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money