Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–0



Μόλις στο 86’ κατάφερε ο γηπεδούχος Παλλαυρεωτιός να κάμψει την αντίσταση του ελλιπέστατου Αφιδναϊκού, που παρατάχθηκε με 11 μόνο παίκτες και τερματοφύλακα τον σέντερ-μπακ Γιάννη Νικηφοράκη! Η ιστορική ομάδα του Λαυρίου έχασε σωρεία ευκαιριών, καθώς ο Νικηφοράκης αναδείχθηκε σε μορφή του αγώνα με τις αποκρούσεις του!
Τελικά, στο 86’ ο Κώστας Παπαδόπουλος με δυνατό κτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα, προσφέροντας στον Παλλαυρεωτικό την νίκη και τους 3 βαθμούς που τόσο ήθελε… Επίσης, συντήρησε το αήττητο σερί 13 αγωνιστικών, με 9 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ο Αφιδναϊκός αντιμετώπισε πρόβλημα με πολλές απουσίες στελεχών του από τις συχνές αποβολές αλλά και τις ανάγκες της εφηβικής του ομάδας, που έδινε κρίσιμο αγώνα πρόκρισης το πρωί του Σαββάτου.
Διαιτητές: Καρράς – Περδίκης, Μπαλάγκα.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος, Θεοφανίδης, Κωνσταντινίδης (64' Μπαλόπητας), Πάνου, Ζουμάς, Μωραΐτης (20' λ.τρ. Δημητρόπουλος), Ασλάνι, Παπαγεωργίου, Κ. Παπαδόπουλος.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Νικηφοράκης, Γκιόλλα, Μπεκάι, Μαρ. Ζουβερέλλης, Δήμας, Καραγιάννης, Δημ. Ζουβερέλης, Τσαλίδης, Δημ. Κουτσούκος, Τσάδαρης, Χρ. Κουτσούκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money