Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΡΚΟ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–0



Δύσκολη απόκρουση του Τσαλίκη


Η γηπεδούχος Μαρκό νίκησε την ελλιπέστατη Ατλαντίδα με 1-0 και ελπίζει στην σωτηρία της από τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια, απέναντι σ’ ένα αδύναμο σχήμα της Ατλαντίδας, που δικαιολογήθηκε (αν αυτό δεν λέγεται διακωμώδηση του αθλήματος) ότι την ενδιαφέρει περισσότερο ο επερχόμενος ημιτελικός του Κυπέλλου!
Η Μαρκό μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε με κτύπημα φάουλ του Κουτρομάνου, που ο Τσαλίκης απέκρουσε σωτήρια. Λίγο αργότερα ο Τσαλίκης απεσόβησε γκολ με εξαιρετική απόκρουση σε ευθύβολο σουτ του Σιδέρη. Ακόμη καλύτερη ήταν η απόκρουση του Τσαλίκη στο 20', μετά από νέο κτύπημα φάουλ του Κουτρομάνου, που βρήκε την μπάλλα όσο χρειαζόταν ώστε αυτή να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να απομακρυνθεί από αμυνόμενους.
Η Ατλαντίς είχε ευκαιρία στο 25', όταν ο νεαρός Καρακώστας πέρασε ωραία μπαλλιά στον Θεοδωράκη, κι αυτός πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Επίσης, στο 35' ο Καλιαμπάκας τροφοδότησε με ωραία μπαλιά τον Σιούτη, ο οποίος σούταρε άουτ. Στο 44' η Μαρκό είχε δεύτερο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Δημογιάννη!
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τρίτο δοκάρι στο 55’ σε κεφαλιά του Βασιλού. Κατάφεραν στο 68’ να πετύχουν το πολύτιμο τέρμα με κεφαλιά του Κοντογιάννη, μετά από κτύπημα κόρνερ και λάθος του Τσαλίκη (1-0).
Διαιτητές: Μαλαμάς – Χριστόπουλος, Κουτζιακουτζίδης.
ΜΑΡΚΟ (Φαράκος): Τερεκανίδης, Σκόρδας, Σιδέρης, Πλίτσης, Κοντογιάννης, Ρεντζής, Βασιλός, Τζανής, Μερκούρης (46’ Γκριμέκης), Κουτρομάνος (89’ Τσέλιος), Δημογιάννης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Τσαλίκης, Παππάς (65’ λ.τρ. Κατσιγιάννης), Μανωλάς, Παπαδημητρίου, Τσιτοφώτος, Κουλλίρα, Καρακώστας (80’ λ.τρ. Κόντι), Θεοδωράκης, Καλιαμπάκας (60’ Κούτρος), Πανόπουλος, Σιούτης.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money