Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0–1


Με αυτό το πλασέ ο Παφίτης έδωσε την νική στην Βουλιαγμένη


Μεγάλη επιτυχία της Βουλιαγμένης! Στο α’ ημίχρονο οι αντίπαλοι πρόσεξαν τις άμυνες και το παιχνίδι κύλησε χωρίς φάσεις. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και απείλησαν στο 53’ με σουτ-φάουλ του Παπακωνσταντίνου στο δοκάρι του Παπαχριστόπουλου. Μετά το ματς ισορρόπησε και στο 77’ ο έμπειρος Παφίτης διεκδίκησε και πήρε την μπάλα στα πλάγια, απ’ όπου μπήκε και πλάσαρε τον εξελθόντα Παπαβασιλείου, γράφοντας το 0-1.
Η συνέχεια ανήκε στον Πρωτέα που πραγματοποίησε μαζικές επιθέσεις για να ισοφαρίσει αλλά η άμυνα της εξαιρετικής Βουλιαγμένης αντεπεξήλθε με επιτυχία. Ο διαιτητής δεν είδε πέναλτυ σε εναέρια (ακούσια) απόκρουση αμυντικού της Βουλιαγμένης με το χέρι και δεν θεώρησε παράβαση φράγμα αμυντικού σε παίκτη του Πρωτέα εντός περιοχής. Επιπλέον, ένα ακόμη δοκάρι στο 90’ διέλυσε τις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων…
Διαιτητές: Μανιώτης – Κουτζιακουτζίδης, Κουλοχέρης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Παπαϊωάννου): Στέλ. Παπαβασιλείου, Καλαβρός (80’ Παπαγεωργίου), Διακορώνας, Κούλιμπης, Xύκα (84’ Μακρυπίδης), Τσιάτσιος, Κατσούλας, Θάνος (87’ Εφραιμίδης), Σκούφης, Παπακωνσταντίνου, Ζντράβα.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Ταγκούλης (75’ Χαντάντ), Χαλκιάς, Ζακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Μιχ. Παπαβασιλείου, Σωτηρόπουλος (65’ Παφίτης), Π. Μαντακίδης (84’ Βοργιάς), Λ. Μαντακίδης.
* Ο Πρωτέας ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου αμυντικού και μέσου Άγη Πασά, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στην Θύελλα Ραφήνας. Θα αγωνισθεί από τον αγώνα με τον Παθιακάκη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money