Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Γ. ΣΠΑΝΕΑΣ: «Ο ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ»!



Αναφερόμενος σε δημοσιεύματα άλλων ιστοσελίδων, που αντέγραψαν απαράδεκτες δηλώσεις του Δ. Γιαρένη (προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ) κατά του Γιώργου Σπανέα (γραμματέα της ΟΔΠΕ), ο τελευταίος μας απέστειλε την ακόλουθη επιστολή:
Αναρτήσατε στο site σας δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ, τις οποίες «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, επισυνάπτοντας το ίδιο βιντεάκι, όπως συνηθίζει όταν θέλει να θολώσει τα νερά μετά τα ατοπήματα που έκανε, παρεμβαίνοντας αποδεδειγμένα στους ορισμούς παρατηρητών διαιτησίας. Ως γνωστόν, το θέμα έχει ήδη κατατεθεί για τα περαιτέρω στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με όλα τα απαραίτητα παραστατικά και μάλιστα με την υπογραφή του ιδίου, για παρεμβάσεις του!!!
Στην εκπομπή «Δίκη» της περασμένης Δευτέρας, όντως είπα -και θα το λέω- ότι για να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο, θα πρέπει να υπάρξει μια ειλικρινής συνεργασία μεταξύ παραγόντων ποδοσφαίρου και διαιτησίας. Έφερα σαν παράδειγμα προς αποφυγή τον Γιαρένη, ο οποίος αποδεδειγμένα -είτε τιμωρηθεί είτε όχι από τα αρμόδια όργανα- έχει προβεί στις πράξεις για τις οποίες μόνος του ζήτησε (αν υπάρχουν στοιχεία) να καταγγελθούν. Κάτι που έγινε άμεσα. Όταν τα είδε, ισχυρίσθηκε ότι «εκλεγμένος είναι και μπορεί να το κάνει»! Προφανώς δεν θυμόταν που έβαζε την υπογραφή του, ή φανταζόταν ότι όλοι στο χώρο είναι γιουσουφάκια ή κλακαδόροι, για να κάνουν like στον προσωπικό του λογαριασμό.
Δεν χρειάζονται Γιαρένηδες στο ποδόσφαιρο πλέον, αν θέλουμε να το δούμε γνήσιο. Διάβασα ότι τρεις-τέσσερις πρόεδροι Ε.Π.Σ. έκαναν like στην ανάρτησή του. Προφανώς οι συγκεκριμένοι αξιότιμοι πρόεδροι δεν γνωρίζουν το θέμα. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί ότι με Γιαρένηδες, κι εννοώ τις πράξεις του στο συγκεκριμένο γεγονός και όχι την προσωπική του ζωή, ότι το ποδόσφαιρο θα γίνει καλύτερο... Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μπαίνουν οι βάσεις για καλύτερο ποδόσφαιρο και διαιτησία. Το παράδειγμα του συνεργαζόμενου Γιαρένη, με τους ανθρώπους της εξυγίανσης, μάλλον παραπέμπει άλλου! Άλλωστε, όπως φαίνεται, όταν και όποτε γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ, δεν θα χρειάζεται στήριξη από ανθρώπους που επιθυμούν να γίνουν χαλίφηδες αντί χαλίφηδων.
Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να με ευχαριστεί για την διαφήμιση που του κάνω, αν θεωρεί διαφήμιση να τον καταγγέλλουν για αποδεδειγμένες μη σύννομες πράξεις, γιατί θα κουραστεί!!! Θα το κάνω όπου και όποτε μπορώ! Θα το δει ακόμη και σε πανό, με αποτυπωμένες τις υπογραφές του έξω από Συνελεύσεις -αν χρειαστεί- για να εμπεδώσει ότι «νομίζει ότι με ξέρει… Αλλά δεν έχει ιδέα»!
Δεν χρειάζεται να βάζει παράγοντες να με πείσουν να σταματήσω το θέμα, κι ας μην διανοηθεί να αρνηθεί ότι το έκανε, γιατί θα εκτεθεί! Δεν με «κρατάει» κανείς! Το λάθος που έκανα, ήταν λάθος και το τίμημα το έχω πληρώσει! Η λύση είναι μία! Ζητάει συγγνώμη, δημόσια! Άντε να δεχθούμε ότι είχε άγνοια κανονισμών, αν και θα μας πιάσουν τα γέλια! Οπότε -όπως καταλαβαίνει- ακόμη και η συγγνώμη με αυτή την δικαιολογία, μάλλον δεν τον βολεύει… Ας βρει κάτι άλλο, ή ας απευθυνθεί μόνο σε κλακαδόρους! Μπορεί να ανεβάζει το βιντεάκι όσες φορές θέλει. Θυμίζει πλέον παλιά ελληνική ταινία. Απλά, δείχνει ένα πέναλτυ ανύπαρκτο, σαν αυτά που δίνονται εκατοντάδες κάθε Κυριακή! Αλλά εφόσον αυτό τον κάνει να νοιώθει καλά επειδή τα γιουσουφάκια του τον επευφημούν, ας το ανεβάζει. Θα του έκανα κι εγώ like, αν εγγράφως δήλωνε ότι δεν θα με θεωρούσε κλακαδόρο του ή γιουσουφάκι του. Εγγράφως επαναλαμβάνω! Άλλωστε, την υπογραφή την βάζει. Δεν είναι ύβρεις, λοιπόν, τα πραγματικά περιστατικά. Ούτε ήταν -όπως καταλαβαίνετε- τόσο σκληρή η ανακοίνωσή του! Απλά, είναι ένας αντιπερισπασμός στην αλήθεια!
Κλείνοντας, για να διανθίσω λίγο την αναφορά μου στο δημοσίευμά σας, γιατί ποτέ δεν θα απαντούσα σε κανενός Γιαρένη τον προσωπικό λογαριασμό, θα του πω από εδώ που με φιλοξενείτε, ότι είμαι fun της εκπομπής του ΣΚΑΪ... Στηρίζω την μπούρδα, απ’ όπου κι αν προέρχεται! Μπορεί να συνεχίσει τις δηλώσεις, απ’ όπου θέλει...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money