Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ


Ο Χρήστος Βουλωμένος

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΤΕ ΣΟΟΥΖΑ ΣΤΗΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ
Η Λαυρεωτική συνεχίζοντας την ενίσχυση του δυναμικού της, απέκτησε κι άλλους παίκτες τις τελευταίες ημέρες.
Τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Λούκας Νούνες Ντε Σόουζα (γιο του γνωστού Λουτσιάνο), πήρε από τον Άρη Βούλας την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα ο νεαρός παίκτης χρησιμοποιήθηκε στον εκτός έδρας αγώνα με το Κρυονέρι.
Επίσης, η Λαυρεωτική ενέταξε στο δυναμικό της τον 28χρονο επιτελικό μέσο Χρήστο Βουλωμένο, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας στον οποίο έπαιζε. Ο Βουλωμένος έχει αγωνισθεί προηγουμένως στο Ρουφ, στον ΑΟ Περιστερίου, την Ηλιούπολη, την Τριγλία, τον Εθνικό Αστέρα, τον Άγιο Ιερόθεο, το Αιγάλεω, τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων και τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου, απ’ όπου ξεκίνησε.


Ο Γιάννης Τερεκανιδης
Η ΜΑΡΚΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΚΑΛΑ Ι. ΤΕΡΕΚΑΝΙΔΗ
Στη Μαρκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Τερεκανίδης. Ο 28χρονος υψηλόσωμος τερματοφύλακας αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη, κι έχει αγωνισθεί επίσης σε Αίαντα Σαλαμίνας, Προοδευτική, Αστέρα Βάρης, Εθνικό Πειραιώς, Βύζαντα Μεγάρων, Κερατσίνι, ΑΕ Περάματος και Άγιο Ιερόθεο.

Ο Νίκος Λάβδας
ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΛΑΒΔΑ Ο ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ
Νέα επιτυχημένη κίνηση του Παμπαιανικού, που πήρε από τα Μελίσσια τον 28χρονο Νίκο Λάβδα, που αγωνιζόταν πέρυσι στα Γλυκά Νερά. Έμπειρος και γνώστης των ομάδων της ΕΠΣΑΝΑ, ο Λάβδας, μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην αμυντική και μεσαία γραμμή της ομάδας της Παιανίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money