Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΟ-ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜ. ΓΙΑΡΕΝΗΣ!


Εφετζίδικη φωτογραφία του Γιαρένη με τους πρωτοκλασάτους της Συμμαχίας. Πόσο θα τον ανεχθούν;

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ πανηγυρίζει με δήλωσή του για όσα αυτονόητα έχει διαπιστώσει ότι πέτυχε τελευταία! Βιάστηκε να δηλώσει «ικανοποιημένος» από μόνος του και δεν περίμενε τα σωματεία-μέλη της Ένωσης (δηλαδή αυτούς που τον ψήφισαν βάσει προδιαγραφής και το έχουν ήδη μετανιώσει) να κρίνουν το έργο της διοίκησης, που δεν διαφέρει από προηγούμενες μέτριες έως ανίκανες διοικήσεις!
Φροντίζει τον εαυτό του, τις προσωπικές δημόσιες σχέσεις του και δεν δίνει «δεκάρα τσακιστή» για τα συμφέροντα των σωματείων-μελών (π.χ. το οικονομικό τους πρόβλημα). Και δεν παραλείπει να φωτογραφίζεται με παράγοντες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, βαυκαλιζόμενος ότι κάνει εντύπωση στους φίλους του αθλήματος!
Υπάρχει, όμως, και η άλλη πλευρά του νομίσματος (και δεν θα γράψουμε ακόμη για όσα δεν έχουν γίνει):
1) «Πούλησε» φίλους του από πολλές περιοχές και προχώρησε σε αποστολή επιστολής για περικοπή αξιολογημένων διαιτητών. Εκ των υστέρων «κόπτεται» ότι τους «αποκατέστησε»! Ποιος; Αυτός ο ίδιος που τους έκοψε αρχικά…
2) Επανέφερε στις Μικτές την επιτυχημένη συνταγή που είχε επιλέξει επί προεδρίας του ο Γ. Παπαμακάριος (ίδιοι υπεύθυνοι και προπονητές) και επανήλθαν οι επιτυχίες των αντιπροσωπευτικών ομάδων της Ένωσης!
3) Για την ντροπή της Πειθαρχικής Επιτροπής, θα μιλήσουν σύντομα τα ίδια τα Δικαιοδοτικά Όργανα…
4) Η διοργάνωση του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων Νήσων αποτελεί από ετών διοργάνωση που εμπιστεύεται η ΕΠΟ στην ΕΠΣΑΝΑ και φέρει εις πέρας με επιτυχία η εκάστοτε διοίκηση!
5) Σωστά έκανε η διοίκηση και ανέβαλε τα πρωταθλήματα λόγω κακών καιρικών συνθηκών (το λέει και ο κανονισμός). Άρα έκανε το αυτονόητο καθήκον της!
6) Οι συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης δεν πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη! «Στα δύσκολα» (όταν π.χ. ο πρόεδρος ήθελε να καταργήσει τον αρχιδιαιτητή) δεν συνεδρίασαν ποτέ! Και οι αποφάσεις δεν είναι ομόφωνες, γι’ αυτό υπήρξε παραίτηση μέλους του Δ.Σ., όπως και μελών διαφόρων Επιτροπών, που δεν έγιναν ποτέ γνωστές!
7) Υπεγράφη όντως «μνημόνιο συνεργασίας» με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής. Αλλά δεν ρωτήθηκαν ποτέ τα σωματεία-μέλη της Ένωσης ούτε οι διαιτητές-μέλη του Συνδέσμου και της Ένωσης για το περιεχόμενο της συμφωνίας αυτής, που υποκρύπτει διάφορα οφέλη (άνευ άλλων σχολίων)…
Άραγε τι ανάγκασε τον πρόεδρο Δ. Γιαρένη να προβεί στην δήλωση αυτή, στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία; Μήπως ένιωσε τόσο ισχυρός που δεν «πατάει πια στην γη»; Μήπως έπεισε τους διαφωνούντες συνεργάτες του στην διοίκηση της Ένωσης ότι οι όποιες αντιδράσεις τους είναι μάταιες και πρέπει να σταματήσουν «να τον πολεμούν»; Μήπως οι φίλοι του από τις όμορες Ενώσεις (που τον επηρεάζουν πολύ), του είπαν ότι πρέπει να τονώσει το image του, ενόψει της ετήσιας εκδήλωσης της Ένωσης στην οποία θα παρευρεθούν κι εκείνοι;
Όπως και να ‘χει ο καιρός θα δείξει. Πάντως, καλό είναι να γνωρίζει ότι η άνοδος μοιραία ακολουθείται από την κάθοδο!
Ο Δ. Γιαρένης έκανε την ακόλουθη δήλωση μέσω του γραφείου Τύπου της Ένωσης: «Επειδή στη ζωή όσοι έχουμε δράση και παίρνουμε αποφάσεις, κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και όχι από αεριτζίδικες δηλώσεις ανθρώπων που προσδοκούν ίδια οφέλη ή εξυπηρετούν συμφέροντα, θα ήθελα να παραθέσω τα κάτωθι αποτελέσματα, που με καθιστούν απόλυτα ικανοποιημένο και δικαιωμένο για το έργο, τόσο το δικό μου όσο και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. καθώς και των Επιτροπών που επιλέξαμε.
1ον Οι διαιτητές και βοηθοί Β. Κορδολαίμης, Μ. Μάλαμας, Ρ. Μπουξμπάουμ και Π. Πολυχρονιάδης, αποκαταστάθηκαν στις εθνικές κατηγορίες, όπως από την πρώτη στιγμή βεβαιώναμε.
2ον Οι Μικτές Νέων και Παίδων βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των βαθμολογιών, με εντυπωσιακά αποτελέσματα παρά το αρχικό μούδιασμα.
3ον Όσες αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής οδηγήθηκαν στην Εφέσεων της Ε.Π.Ο., απορρίφθηκαν.
4ον Το πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων Νήσων, που η διοργάνωσή του μας ανατέθηκε από την Ε.Π.Ο. διοργανώθηκε άψογα λαμβάνοντας τα εύσημα από τους συμμετέχοντες.
5ον Όταν χρειάστηκε να προστατέψουμε τις ομάδες από την ταλαιπωρία (κακοκαιρία) προνοήσαμε και αναβάλαμε έγκαιρα τα πρωταθλήματα.
6ον Τα Δ.Σ. εκτελούνται κάθε Τετάρτη σε κλίμα ομόνοιας και οι περισσότερες αποφάσεις λαμβάνονται ομόφωνα.
7ον Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι σχέσεις με τον ΣΔΠΑΝΑ και υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας, που δεν υπάρχει όμοιό του στην επικράτεια.
Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στο κτήμα Vintage, θα πραγματοποιήσουμε την εορταστική εκδήλωση όπου θα ανακοινωθούν μελλοντικές ενέργειες που θα επιβεβαιώνουν ότι η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. ανεβαίνει επίπεδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money