Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΧΙΛΛΕΑ – ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ



Η διοίκηση του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών αποφάσισε την διακοπή συνεργασίας της με τον τεχνικό Κώστα Καβαλλάρη. Η συνεργασία διήρκεσε 3,5 περίπου χρόνια.
Η απόφαση ελήφθη μετά την ήττα από την Μαρκό αλλά η συζήτηση για την αντικατάσταση του προπονητή, ήταν σοβαρό θέμα της διοίκησης του συλλόγου από την περίοδο των εορτών! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έγινε και σχετική ψηφοφορία στην τότε συνεδρίαση του Δ.Σ. και η παραμονή του κ. Καβαλλάρη κρίθηκε με 6-5 ψήφους…
Ο Αχιλλέας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Ακούσθηκε το όνομα του Νίκου Ζουμπατόπουλου, που πέρασε με επιτυχία από το ίδιο πόστο προ 4ετίας, αλλά τίποτε δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμη.
Ο Κώστας Καβαλλάρης, σε δήλωσή του τόνισε: «Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα, όπως και τους ανθρώπους της διοίκησης που με πίστεψαν. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Αχιλλέα και είμαι σίγουρος πως θα πετύχει τους στόχους του». Αυτές τις ημέρες ο κ. Καβαλλάρης βρίσκεται στο Ρέθυμνο, παρακολουθώντας το σεμινάριο για την απόκτηση του διπλώματος UEFA-Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money