Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 4–1



Ο Αχιλλέας «διέσυρε» τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, που βρέθηκε σε άσχημη ημέρα, με 4-1! Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για την ομάδα του Κόκκινου Μύλου, που βλέπει πλέον με αισιοδοξία το μέλλον. Ο προπονητής Μάκης Παπαδόπουλος έδωσε νέα πνοή στην ομάδα, χωρίς να αλλάξει ουσιαστικά το σχήμα της 11άδας του…
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν το «πάνω χέρι» αλλά βρέθηκαν μπροστά στην καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων και …«κόλλησαν». Ο Αχιλλέας προηγήθηκε στο 23' με ωραίο σουτ του Σταματόπουλου μέσα από την περιοχή (1-0). Η ισοφάριση από πλευράς Ολυμπιακού επετεύχθη στο 43', με κεφαλιά του Παπιδάκη (1-1).
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν …υπήρχαν στο γήπεδο! Ο Αχιλλέας εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά λάθη των αντιπάλων του και στο 60’ πάλι ο Σταματόπουλος με κεφαλιά (σε σέντρα του Καψιώχα) πέτυχε το 2-1. Λίγο αργότερα (68’) έγινε και το 3-1 με σουτ του Σάλαρι. Η ομάδα του Μπογιατίου είχε ευκαιρία στο 77’ να σκοράρει με τον νεαρό Τσιμπόκα για το 3-2 αλλά ο Πυρένης πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση.
Ο θρίαμβος του Αχιλλέα ολοκληρώθηκε στο 85’ με πλασέ του Θεοδώρου (4-1)!
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Σπυρόπουλος, Βιτσεντζάτος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παπαδόπουλος): Πυρένης, Σιαδήμας, Καψιώχας, Γεωργίου, Βαφειάδης, Μπούσκος, Αγγελόπουλος (90' Μαραντίδης), Σταματόπουλος (80' Ξενάκης), Θεοδώρου, Τσαλιαγκός, Σάλαρι (85' Γκολλόσι).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης (75' Τσιμπόκας), Μπόσιος, Οικονομόπουλος, Ποστόλη, Κάρο (75' Μπερμπάντης), Καραχάλιος (46' λ.τρ. Μαρζέλος), Αθανασίου, Παπιδάκης, Ζουρούδης, Κατσέρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money