Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 4–1



Χωρίς να είναι πολύ καλύτερος, ο Ολυμπιακός Λαυρίου νίκησε γηπεδούχος το μαχητικό Κρυονέρι με 4-1. Μάλιστα, το τέταρτο τέρμα των γηπεδούχων επετεύχθη όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με 10 παίκτες. Χαρακτηριστικό του αγώνα, η επιτυχία 3 τερμάτων από τον Κώστα Μπουγατσιά…
Φυσικά ο Ολυμπιακός Λαυρίου διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και το Κρυονέρι είχε ορισμένες αντεπιθέσεις που αναστάτωσαν την άμυνα των γηπεδούχων ενώ στο 13’ είχε αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού και ο τερματοφύλακας Μαμάης, ο οποίος στο ημίχρονο του αγώνα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, κι απ’ εκεί τον έστειλαν στο «Γενικό Κρατικό» για υπέρηχο, σε θώρακα και πλευρά!
Στο 8' από μπαλλιά του Γκαβασιάδη, ο Καραγιάννης είχε δοκάρι με κοντινό πλασέ. Στο 12' ο Τσίκλος έδωσε ωραία πάσα στον σκόρερ του αγώνα Μπουγατσιά, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 1-0. Οι αντεπιθέσεις των φιλοξενουμένων με τους Κολονέρο και Παυλίδη, είχαν αποτέλεσμα στο 20’ όταν ο Τσίκλος έκανε πέναλτυ στον Κολονέρο. Ο παίκτης που το κέρδισε, το εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε (1-1). Στο 28' είχε χαμένο τετ-α-τετ ο Μουστόγιαννης (τον σταμάτησε δύσκολα ο Μανουσάκης) και στο 44’ ο Μπουγατσιάς σημείωσε το 2-1 μετά από σέντρα του Βασιλείου.
Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός Λαυρίου συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι αλλά και το Κρυονέρι είχε χαμένες ευκαιρίες… Στο 65' ο Έλενας έχασε μεγάλη ευκαιρία αλλά στο 68’ έγινε το 3-1 μετά από λάθος συνεννόηση αμυντικών και τερματοφύλακα. Μπήκε στη μέση ο Μπουγάτσιας και με πλασέ ολοκλήρωσε το χατ-τρίκ του! Στην φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στον Μανουσάκη και απεβλήθη ο προπονητής τους Κώστας Κρασσώνης από τον πάγκο!
Στην συνέχεια το Κρυονέρι είχε 1-2 καλές ευκαιρίες για γκολ (όπως σουτ του Κολονέρου, που ο Τικταπανίδης απέκρουσε δύσκολα) και στο 93' ο Γκαβασιάδης με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Στο μεταξύ, οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω τραυματισμού του Σιατραβάνη αφού είχαν γίνει οι 3 αλλαγές.
Διαιτητές: Μανιώτης – Λάμπρου, Τσαλίκογλου. Παράπονα είχαν από το Κρυονέρι…
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Καβαλιέρης): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας (75’ Μπεργιάννης), Τσίτσης, Μπουγατσιάς (71’ Καρύδης), Μάρ. Καραγιάννης, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Έλενας (71’ Κοντογιάννης).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κρασσώνης): Μαμάης (13’ λ.τρ. Μανουσάκης), Δημ. Δεσύλλας, Σιατραβάνης, Βαμβάτσικος (78’ Τουμπανάκης), Κανταρέλλης, Θανασούλης (55’ Σάβ. Δεσύλλας), Κολονέρος, Καμαρίτης, Παυλίδης, Ζερμπίνης, Σαχίνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money