Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΩΡΩΠΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 3–1



Μεγάλη νίκη του Ωρωπού (παρά τις σημαντικές απουσίες) επί του Πρωτέα. Το ματς κρίθηκε από το πάθος των γηπεδούχων, οι οποίοι έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και περιόρισαν τον μέτριο Πρωτέα, που εμφανίσθηκε ενισχυμένος με την απόκτηση των Τσιάτσιου και Σκούφη.
Στο α’ ημίχρονο (27’) ο Ωρωπός πέτυχε γκολ με πλασέ του Κανάρη, μετά από πάσα του Μίχα (1-0). Στο β' μέρος ο Πρωτέας κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1 στο 50', με σουτ του Παπακωνσταντίνου. Γρήγορα (55’) ξαναπήραν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι. Ο Αλιάι βρήκε με μπαλλιά 40 μέτρων τον Φιλλή, κι αυτός με εκπληκτικό κοντρόλ κατέβασε την μπάλλα, πέρασε τους δύο σέντερ-μπακ και με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-1.
Ο Πρωτέας έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 65', όταν ο Οσμάν με δύσκολη επέμβαση απέκρουσε σουτ του Παπακωνσταντίνου. Και στο 72' ο Γιώργος Μπαλόκας με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στο 80' απεβλήθησαν μετά από συμπλοκή (απευθείας κόκκινη κάρτα) ο Αλιάι του Ωρωπού και ο Νίνα του Πρωτέα.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Καραθανάσης, Κουλοχέρης.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Οσμάν, Αλιάι, Κανάτας (88' Αμπάζι), Γιουνάς, Π. Νικολάου, Γ. Μπαλόκας (90' Κατσίκας), Κανάρης (65' Τσαγκαράκης), Ευφραιμίδης, Φιλλής, Μίχας, Μπραχιμάι.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου, Διακορώνας, Χύκα (88' Παπαγεωργίου), Νίνα, Παπακωνσταντίνου, Κατσούλας, Βεϊζάι, Τσιάτσιος (55' λ.τρ. Θάνος), Ζντράβα (65' Κούλιμπης), Σκούφης, Μπαλογιάννης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money