Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΓΕΡΑΚΑΣ 2–2


Φάση από τον αγώνα

Δύο φορές προηγήθηκε ο Αετός αλλά ο Γέρακας κατάφερε και τις δύο να ισοφαρίσει, καθώς οι Πικερμιώτες τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω αποβολών στο β’ μέρος των Άγγ. Κονταρίνη στο 75’ και Καλογραιάκη στο 83’ (και οι δύο με κίτρινες κάρτες).
Στο α’ ημίχρονο ο Αετός ήταν καλύτερος και στο 25’ με κεφαλιά του Αρβανιτίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαφειρόπουλου, πέτυχε το 1-0.
Ο Γέρακας στο διάστημα 35’-45’ βελτιώθηκε και ισοφάρισε 1-1 στο 42’ με αυτογκόλ του Γκιντίδη.
Το β’ 45λεπτο το ματς ήταν καλύτερο και στο 53’ σουτ του Καραβατάκη έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 55’ κεφαλιά του Δημητριάδη είχε την ίδια τύχη. Στο 59’ ο Δριλάκης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βοτσίδη και ο τελευταίος έκανε καταπληκτική έξοδο κι έσωσε την εστία του…
Ο Αετός σημείωσε γκολ στο 65’ με κοντινό πλασέ του Καλογραιάκη, και πάλι μετά από κτύπημα φάουλ του Ζαφειρόπουλου (2-1). Η ισοφάριση (2-2) ήλθε στο 83’ με πλασέ του Δριλάκη, που βρέθηκε πάλι απέναντι στον Βοτσίδη… Στην φάση αυτή οι παίκτες του Αετού διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ και ο Καλογραιάκης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (νωρίτερα, στο 75’ είχε φύγει και ο Κονταρίνης), οπότε οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες. Ο Γέρακας μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα αλλά ο Μπερέτης δεν κατάφερε να ευστοχήσει από καλή θέση (το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλλα άουτ).
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Τσαλίκογλου, Κάλλης.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Τσαγκαράτος, Άγγ. Κονταρίνης, Γιώργ. Γκούτσιας, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Κιλιμτζίδης (58’ Μουλλάκης), Αρβανιτίδης (85’ λ.τρ. Σερμαγιάς), Καραβατάκης (75’ Αλ. Κονταρίνης), Ζαφειρόπουλος, Ιωάννου.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Κωσταρέλης (58’ Πατρινός), Ζούρας, Καλούδης, Καρλατήρας, Παπαβασιλείου, Μπερέτης, Δημητριάδης, Παναγόπουλος (69’ Μίαρης), Δριλάκης, Δελάρδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money