Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–1


Φάση από τον αγώνα

Στο 93’ τα γηπεδούχα Γλυκά Νερά πέτυχαν γκολ και νίκησαν 2-1 τον Άρη Βούλας. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα στις τελικές τους προσπάθειες. Οι φιλοξενούμενοι προσαρμόστηκαν στις ανάγκες του παιχνιδιού και κατάφεραν να αμυνθούν σωστά ενώ οι αντεπιθέσεις τους δημιουργούσαν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.
Τα Γλυκά Νερά άνοιξαν το σκορ στο 48' με σουτ του Γάσπαρη μέσα από την περιοχή (1-0). Ο Άρης Βούλας ισοφάρισε στο 65’ με κτύπημα πέναλτυ (χέρι εντός περιοχής) του Διγενή (1-1). Η απόφαση του διαιτητή δημιούργησε διαμαρτυρίες κι εκνευρισμό στους γηπεδούχους...
Στο 69’ κέρδισαν πέναλτυ και τα Γλυκά Νερά, όταν ο Βελλής ανέτρεψε τον Γάσπαρη εντός περιοχής και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα. Νέες διαμαρτυρίες από πλευράς Άρη Βούλας, που θεώρησαν υπερβολική την αποβολή του παίκτης τους… Τελικά, ο εκτελεστής του πέναλτυ Λαναράς δεν «ψώνισε» τον Κάρσο, που έπεσε σωστά κι έδιωξε. Στην επαναφορά της μπάλλας ο Γάσπαρης σούταρε άουτ!
Στις καθυστερήσεις του αγώνα (93’) ο νεοεισελθών Γιαννούλης πέτυχε το 2-1, μετά από κτύπημα κόρνερ του Αλεξίου.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δ. Τζαφόλιας, Τσαλίκογλου.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Αλεξίου, Πανάγου (75' Στίσι), Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Γάσπαρης, Κλωνάρης, Γεωργάκας (83' Γιαννούλης), Νάνος, Λαναράς (93' Ρέκα).
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Μήτσιος, Κολτσίδας, Λάσκος, Λίτσας, Τσιαγκάνης, Παπαδημητρόπουλος (90' Διαμαντόπουλος), Μπουλλάρι (74' Σανσάρογλου), Κριλής, Γιόνγκ-Σουνγκ (46' Βελλής), Διγενής.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money