Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 2–1



Ο Παλληνιακός νίκησε (5η συνεχόμενη νίκη) με καλή εμφάνιση και ανατροπή του σκορ. Ο Αστέρας Βάρης στην αρχή υπερείχε και προηγήθηκε 0-1 στο 18’ με σουτ του Ιωακειμίδη (η μπάλλα βρήκε και τον Βλάχο στην πορεία της ενώ μπορεί να έγινε κι επιθετικό φάουλ). Οι γηπεδούχοι παρ' ότι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, κατάφεραν με τον Χαρίση να καθοδηγεί την ομάδα στο κέντρο, όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά και να ανατρέψουν υπέρ τους το σκορ πριν την λήξη του ημιχρόνου. Από την άλλη πλευρά, σε μονομαχία με αντίπαλο (ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε φάουλ!), ο Ζαμπάρας έπεσε εκτός αγωνιστικού χώρου, υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και μεταφέρθηκε απευθείας στο νοσοκομείο, αναστατώνοντας την συνοχή του Αστέρα…
Ο Παλληνιακός ισοφάρισε 1-1 στο 40' με κεφαλιά του Κούση (νωρίτερα δόθηκε ανάποδο φάουλ) και στο 43’ ο Καστής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κυριόπουλου, πέτυχε το 2-1.
Στο β’ μέρος δεν άλλαξε το αποτέλεσμα. Ο Αστέρας βγήκε από τα αποδυτήρια διατεθειμένος να κερδίσει. Κυριάρχησε, διατηρώντας την υπεροχή με μεγαλύτερη κατοχή μπάλλας και είχε 2-3 καλές φάσεις για γκολ, με σπουδαιότερη χαμένο τετ-α-τετ του Μπάτσι με τον Αραχωβίτη. Ο Παλληνιακός έπαιξε για πέμπτη συνεχή αγωνιστική με την ίδια ενδεκάδα και η ομοιογένειά του συνετέλεσε ώστε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και να κρατήσει την νίκη. Η ομάδα της Βάρης ηττήθηκε ύστερα από τρεις αγωνιστικές…
Το ωραίο ματς θα μπορούσε να εξελιχθεί σε «ματσάρα», εάν ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλύτερος!
Διαιτητές: Μανιώτης – Τσαλίκογλου, Κουτζιακουτζίδης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Κούσης (61’ Δαραμούσκας), Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Βυργιώτης (71’ Μαργέτης), Χαρίσης, Μαυράκης (85’ Καμάρας), Κυριόπουλος, Κοβάνης, Καστής.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Mπεχλιβανίδης): Αφουξενίδης, Βεϊογλου, Γκιέργκι (46’ Κοτζάι), Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Ιωακειμίδης, Κατσούγκρης, Μπάτσι, Μαυροθαλασσίτης (85’ Κόντι), Ζαμπάρας (7’ λ.τρ. Νταλάκας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money