Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΚΟΡΩΠΙ 2–0


Φάση από τον αγώνα

Με δύο προσωπικά γκολ του Αουρέλ Μουσαράι στο 21’ και στο 70’ ο Κεραυνός επικράτησε στην Κερατέα του Κορωπίου με 2-0. Όπως και στον αγώνα Κυπέλλου με την Άνοιξη, την περασμένη Τετάρτη, ο Αουρέλ ήταν πρωταγωνιστής! Δεν υπήρξε κανένα «παραδοσιακό ντέρμπυ» αφού το Κορωπί δεν βρίσκεται στην καλύτερη εποχή του… Ο Κεραυνός νίκησε μάλλον εύκολα, επιβάλλοντας την ανωτερότητά του.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21' με σουτ του Μουσαράι (1-0). Ακολούθησαν δύο ευκαιρίες από πλευράς Κεραυνού με τον Μπρότσι και τον Λιούμη ενώ στο 41’ ο Μουτζακάς των φιλοξενουμένων βρέθηκε σε θέση βολής αλλά καθυστέρησε να σουτάρει.
Στο 55' ο Λιούμης είχε σουτ στο δοκάρι και στο 68' ο Ούσιος πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά του Κοτίτσα. Όμως στο 70’ όλα κρίθηκαν, όταν ο Μουσαράι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο υπόλοιπο διάστημα το Κορωπί δημιούργησε μια καλή ευκαιρία με τον Κάλη και ο Κεραυνός απείλησε με τον Μπρότσι.
Διαιτητές: Μανιώτης – Κυριακόπουλος, Γουρνιάς.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής, Λιούμης, Σότα, Ξένος, Ν. Βανγκέλι (65' Μαγγανάς), Μπρότσι, Κακαράς, Μουσαράι (80' Κατσίκης), Κοτίτσας (76' Γκόντζος), Ντάι.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Καπουράνης, Βατίστας, Τογιάλλι, Αλεξίου, Μέγας (68' Σεϊτάι), Πετράι, Κάλης, Μουτζακάς (75' Αμπεντινάι), Μαστρογιάννης, Μπανάι (46' Λυμπερόπουλος).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money