Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 2–0


Η ομάδα του Παλλαυρεωτικού

Ο Παλλαυρεωτικός επιβεβαίωσε την δυναμική του (έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 8 παιχνίδια) με νίκη 2-0 επί της πρωτοπόρου Άνοιξης και διεκδικεί θέση στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας… Η Άνοιξη, χωρίς τα 3 αδέλφια Αθανασόπουλου, βασίσθηκε στην ικανότητα του Κ. Τσεβά αλλά δεν ευτύχησε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Πολλή δύναμη είχε το παιχνίδι και κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Ο 17χρονος Λεωνίδας Μωραΐτης σκόραρε δύο φορές.
Στο 40' ο Παλλαυρεωτικός άνοιξε το σκορ με εναέριο βολέ του νεαρού Μωραΐτη, ο οποίος πήρε πάσα από τον Δρούγκα (1-0). Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι στην αρχή της φάσης έγινε φάουλ στον Ράλλη, που δεν δόθηκε...
Στο 42' η Άνοιξη έχασε διπλή ευκαιρία, όταν ο Κάπα απέκρουσε προσωρινά σουτ και στην συνέχεια ο Οσμανάι αστόχησε με κεφαλιά. Στο 44' ο Παλλαυρεωτικός βγήκε σε αντεπίθεση και ο Ασλάνι εφαρμόζοντας το fair-play παραχώρησε πλάγιο άουτ αφού υπήρχε πεσμένος αντίπαλος στην περιοχή!
Στο β’ ημίχρονο έγινε πολύ καλό ματς, με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Υπήρξε μεγάλος αγωνιστικός εκνευρισμός κι από τις δύο πλευρές. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 55' με τον Ασλάνι, ο οποίος στο 60' ζήτησε και πέναλτυ σε μαρκάρισμα εντός περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες στο 70' με σουτ άουτ του Γεωργούση και στο 75' κτύπημα φάουλ του Τσεβά, επίσης άουτ.
Πάντως, η πίεση της Άνοιξης απέφερε (85’) «τραβηγμένο» πέναλτυ σε χέρι του Σουλιώτη, με τον Κάπα να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση στο κτύπημα του Δρόσου! Στο 88’ η ένταση έφθασε στο ζενίθ. Ο Κ. Παπαδόπουλος δέχθηκε δυνατό μαρκάρισμα, έχασε την ψυχραιμία του κι ανταπέδωσε το κτύπημα στον αντίπαλό του, αντικρίζοντας απευθείας κόκκινη κάρτα. Ακολούθησε σύρραξη μεταξύ παικτών, κι ένταση στους πάγκους. Η τάξη επανήλθε μετά από παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Και στο 94' από λάθος της άμυνας, ο Ασλάνι μπήκε από πλάγια και πάσαρε στον Μωραΐτη για το τελικό 2-0.
Πολύς κόσμος στο γήπεδο, παρακολούθησε τον αγώνα.
Διαιτητές: Κάντζος – Β. Τζαφόλιας, Πειρασμάκης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης, Φετολλάρι, Σουλιώτης, Πάνου, Κ. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Ασλάνι (96' Ζουμάς), Δρούγκας (81' Θεοφανίδης), Παπαγεωργίου.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης (84' Μπουσδέκης), Τρακάκης, Κυριάκης, Δρόσος, Ράλλης, Οσμανάι, Θεοδώρου (54' Κεφάλας), Δρακόπουλος (63' Γεωργούσης), Δαρζέντας, Κ. Τσεβάς.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money