Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΜΑΡΚΟ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–3



Ο πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας Αήττητος Σπάτων προκρίθηκε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου αποκλείοντας στο Μαρκόπουλο την Μαρκό με 3-1. Ήταν η δεύτερη νίκη του Αήττητου επί της Μαρκό, ύστερα από εκείνη της περασμένης Κυριακής για το πρωτάθλημα… Ο Αήττητος έπαιξε με αλλαγές στην σύνθεσή του (συγκριτικά με το προηγηθέν ματς) αλλά ήταν και πάλι σοβαρός στο παιχνίδι του και πιο αποτελεσματικός από την Μαρκό, που χρησιμοποίησε -κι αυτή- κάποιους νεαρούς παίκτες.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 5’ με σουτ του Γκούμα (0-1) και με τον ίδιο παίκτη (Γκούμα) πέτυχαν το 0-2 στο 20'. Με τεχνικό σουτ εκτός περιοχής στο 50’ ο Κοσμάς σημείωσε το 0-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 80' με τον Βασιλό, ο οποίος είχε κι άλλες δύο καλές ευκαιρίες για γκολ.
Διαιτητές: Δραγάτης – B. Τζαφόλιας, Παπαδιώτης.
ΜΑΡΚΟ (Φαράκος): Κακαγιάς, Καλαβρός, Σκορδάς, Πλίτσης (70' Τζανής), Κοντογιάννης, Ρεντζής (75' Δημητρακόπουλος), Γκριμέκης, Κορώνης, Βασιλός, Κουτρομάνος, Πετράι (65' Λάππας).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Συρίγος, Τσαλάκου, Λαζάρου, Μωυσιάδης, Σκαφίδας, Αλεξίου (35' Μπότσης), Κοσμάς, Σέλβια, Σεΐτι, Λύγκος (60' Βιδάλης), Γκούμας (55' Αλήμπας).
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money