Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–2


Το 0-1 με κεφαλιά του Βιδάλη

Επηρεασμένος από την διακοπή των εορτών, ο Αήττητος Σπάτων δυσκολεύθηκε αλλά πέρασε νικηφόρα κι από την Βούλα με 2-1. Έπαιξε σαφώς καλύτερα από τον Άρη, που αμύνθηκε σωστά αλλά δεν είχε καλά τελειώματα… Έτσι ο Αήττητος ξέφυγε 5 βαθμούς στην κορυφή, με την ολοκλήρωση του α’ γύρου!
Στο 15’ σουτ του Γκούμα απέκρουσε ο Κάρσος και στην συνέχεια η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι κι έφυγε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25' με κεφαλιά του Βιδάλη, μετά από κτύπημα φάουλ του Γκούμα (0-1).
Με την έναρξη του β’ μέρους (48’) έγινε και το 0-2 με κεφαλιά του Λύγκου, ύστερα από ενέργεια του Βαγγελή. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 76’ ο Μπουλλάρι, με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής (δοκάρι και μέσα).
Ο Αήττητος έχασε τρεις ακόμη μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει… Ο Άρης Βούλας όμως δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε φάσεις για να ισοφαρίσει!
Καλή η διαιτησία των Αντιπαριώτη – Μπουξμπάουμ, Πολυχρονιάδη.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Κολτσίδας, Μήτσιος, Λάσκος, Διακρούσης (66' λ.τρ. Διαμαντόπουλος), Τσιαγκάνης, Διγενής, Σανσάρογλου (58' Μπουλλάρι), Κριλής, Παπαδημητρόπουλος, Γιούνγκσόνγκ (73' Γκριν-Λόνγκο).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κονόμι, Αλεξίου, Τσέπας, Λαλαούνης, Βιδάλης, Αλήμπας (71' Αρκουμάνης), Κοσμάς (62' Σεΐτι), Βαγγελής, Λύγκος, Γκούμας (88' Σκαφίδας), Σκούμας.
* Μετά τον αγώνα ο προπονητής του Άρη Βούλας Κυριάκος Δαγκούλης, δήλωσε: «Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Καταφέραμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί, κι εύχομαι στα Σπάτα στο τέλος να κόψουν πρώτα το νήμα». Ο τεχνικός του Αήττητου Πάρης Κωνσταντακόπουλος, είπε: «Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. Συνεχίζουμε»…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money