Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Φάση από τον αγώνα Πανσταυραϊκού-Εθνικού Ν. Μάκρης 0-2

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 5–0
Εξαιρετικό παιχνίδι από τους γηπεδούχους, που έκλεισαν την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Μόλις στο 3' ο Νερούτσος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πάσαρε στον Μουρούτη που πλάσαρε στην κίνηση κι έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι. Όμως στην επαναφορά, πλάσαρε σωστά και πέτυχε το 1-0.
Πολύ γρήγορα (12’) έγινε και το 2-0 μετά από ωραίο συνδυασμό Νταλάνι-Μουρούτη-Μουγιολλάρι, που «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη άμυνα, με τον τελευταίο να πασάρει στον επερχόμενο Πάτσιο, που πλάσαρε επιτυχώς από κοντά. Στο 25' ο προωθημένος από την άμυνα Μουστάκας, έβγαλε καταπληκτική διαγώνια μπαλλιά στον Νερούτσο, που με δυνατό σουτ έκανε το 3-0.
Καλή ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 35' με τον Κορδάτο, όμως ο Μπακανδρίτσος τον σταμάτησε σε τετ-α-τετ. Επίσης, μεγάλη ευκαιρία (40’) σε τετ-α-τετ του Μουγιολλάρι, όμως το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι. Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι.
Στο 53' μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Πάτσιου (πέρασε δύο αντιπάλους και σέντραρε), ο Νταλάνι πλάσαρε κάνοντας εύκολα το 4-0. Στο 57' υποδειγματική αντεπίθεση από την Δόξα με τον Μουγιολλάρι να βγαίνει από πλάγια και να πασάρει στον Μουρούτη, που έκανε κακό υπολογισμό και πλάσαρε άουτ σε κενή εστία. Στο 62' ο Μουρούτης με ατομική ενέργεια πάλι από πλάγια θέση, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και πάσαρε στον Μουγιολλάρι, που με προβολή έκανε το 5-0. Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ακόμη ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Πολύ καλοί οι διαιτητές (Κακάνης – Βουδούρης, Γκούβας), χωρίς κάποια δύσκολη φάση άλλωστε.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Νερούτσος (35’ λ.τρ. Καλέσης), Γκιοϊντέσι, Τσούπης (65' Μπαντής), Μουστάκας, Καλλιανέζος, Μουγιολλάρι, Κορμπάκης, Μουρούτης (75' Ν. Μιχαηλίδης), Νταλάνι, Πάτσιος.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν. (Κοσμίδης): Ρεντιόν Τσέλα (70’ λ.τρ. Ζέρης), Σπυρόπουλος, Κονδυλίκας (42’ Νάσσιος), Αβραμόπουλος, Λουλάκης, Πατραμάνης (42’ Αναγνωστόπουλος), Παππάς, Λεντζάκης, Λάζ. Βλαχιώτης, Ν. Ντούγιας, Κορδάτος.

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 1–5
Την νίκη της αγωνιστικής σημείωσε ο καταιγιστικός Μαύρος Αετός στο Συκάμινο, επί της τοπικής ομάδας με 5-1. Το τοπικό ντέρμπυ, η ομάδα του Πολυδενδρίου ήταν καλύτερη και επικράτησε δίκαια, καθώς το Συκάμινο παρουσίασε πολλά αμυντικά κενά.
Στο α’ ημίχρονο ο Μ. Αετός προηγήθηκε με τον Κωνσταντόπουλο (0-1). Στις αρχές του β’ μέρους έγινε το 0-2  με τον Γάγγα, ενώ το Συκάμινο προσπάθησε να μειώσει. Όμως με δύο ακόμη γκολ, στο 65’ με τον Παπαθανασίου και στο 70’ με τον Σωτήρχο, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-4.
Μείωσε (1-4) ο Καραμιχάλης, όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-4 και στην εκπνοή, σε γέμισμα, αιφνιδιάσθηκε ο τερματοφύλακας του Συκαμίνου για να γίνει το τελικό 1-5.
Διαιτητές: Ν. Κορωνιάς – Στάσης, Βάλλας.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ 2–1
Με νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το 2016 οι Νικητές. Επεβλήθησαν στην Ανθούσα με 2-1 του αξιόμαχου Αμφιάραου Καλάμου.
Οι Νικητές μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 15’’ δευτερόλεπτο ο Μπλέτα έχασε μοναδική ευκαιρία σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Νικολάου. Στο υπόλοιπο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία, μέχρι που στο 42' Λεμονής και Μπλέτα συνεργάσθηκαν άψογα, με τον Μπλέτα να ανοίγει το σκορ (1-0).
Στο β’ μέρος η υπεροχή των Νικητών συνεχίσθηκε, με χαμένες ευκαιρίες των Παππά, Καρναβία (εξαιρετικές αντιδράσεις του Νικολάου)! Πάντως, στο 72' ύστερα από κούρσα 50 μέτρων, ο Μπλέτα έδωσε έτοιμο γκολ στον Κοσκολό που δεν δυσκολεύθηκε να σημειώσει το 2-0. Η ομάδα του Καλάμου μείωσε σε 2-1 στο 86' με σουτ μέσα απ’ την περιοχή του Σταμέλου.
Ο Αμφιάραος έδειξε για άλλη μια φορά την γνωστή μαχητικότητά του, κι αποτέλεσε δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.
Διαιτητές: Ντόστης – Πολίτης, Γκούγκαρης. Στο 1-0 οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ σε ανατροπή του Αντωνίου και γενικά, διατύπωσαν παράπονα για την διαιτησία.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Λαθουράς): Τοντισάκης, Τζούφι, Παπαπέτρου (65' Παπανικολόπουλος), Θεοχαρίδης, Καρναβίας, Κοσκολός, Σέχου (59' Κουλούτζος), Γεράνης, Θαν. Λεμονής, Παππάς, Μπλέτα.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 2–1
Το γηπεδούχο Καπανδρίτι κατάφερε να προηγηθεί 1-0 στο 25’ με γκολ του Σελίστα, που πέτυχε με σουτ από 40 μέτρα περίπου! Ήταν μια πολύ ωραία εκτέλεση και γκολ σπάνιας ομορφιάς! Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, με προσπάθεια του Σίνα στο δοκάρι. Ο Ραμνούς σημείωσε γκολ με τον Κληρονόμο, που ακυρώθηκε από υπόδειξη του βοηθού ως αντικανονικό.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γραμματικού ήταν πιο επιθετική και είχε δοκάρι με τον Μπέκα στο 55’. Όμως, στο 60’ απεβλήθη ο Παιδής, ενώ μετά από 3’ λεπτά (63’) απεβλήθη και ο Γκιόζι, οπότε ο Ραμνούς έμεινε με 9 παίκτες!
Στο 70’ ο Βλάχος, μετά από αλλεπάλληλα σουτ στην εστία των φιλοξενουμένων, σημείωσε το 2-0 και όλοι πίστεψαν ότι το ματς «τελείωσε»... Όμως ο Ραμνούς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού στο 82’ μείωσε 2-1 με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μερκούρη! Παρ’ ότι με 9 παίκτες, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, κυρίως με δυνατά κτυπήματα από «στημένες φάσεις». Πέτυχε δύο ακόμη τέρματα αλλά ο βοηθός διαιτητή τ’ ακύρωσε κι αυτά ως αντικανονικά, επειδή υπέδειξε τον Χατζηπέτρο σε θέση οφ-σάιντ.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μπέκας, Ραδίσης. Παράπονα είχαν οι φιλοξενούμενοι για την διαιτησία, σ’ ένα ματς που οι γηπεδούχοι με λίγη προσοχή μπορούσαν να «τελειώσουν» νωρίτερα.

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 1–1
Ο Αυλώνας δεν τα κατάφερε απέναντι στον υποδεέστερο Φοίβο Βάρης. Υποτίμησε τον αντίπαλο και οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, μετά από συνάντηση στην οποία οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και πέτυχαν το 0-1 μόλις στο 5’ λεπτό. Το νεανικό σύνολο της Βάρης είχε 2-3 ακόμη ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ…
Από το 30’ οι γηπεδούχοι πίεσαν και κέρδισαν πέναλτυ στο 35’. Ο Τσεκούρας το εκτέλεσε αλλά ο τερματοφύλακας του Φοίβου απέκρουσε. Στην διεκδίκηση της μπάλλας μετά την απόκρουση, έγινε σουτ από τον Θεολόγο, η μπάλλα προσέκρουσε σε αμυνόμενο παίκτη και κατέληξε στα δίχτυα για την ισοφάριση (1-1)!
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αυλώνας διατήρησε σαφή υπεροχή και είχε ευκαιρίες για το γκολ της νίκης. Μάλιστα, στο 88’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν κι άλλο πέναλτυ. Όμως, ο εκτελεστής Τσεκούρας αστόχησε από την «άσπρη βούλα», κι ο Αυλώνας απώλεσε την μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Βιτσεντζάτος, Χόικας.

ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0–2
Με δύο τέρματα που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο, ο Εθνικός Ν. Μάκρης πέρασε νικηφόρα από τον Γέρακα. Ήταν δίκαιη η επικράτηση της καλύτερης ομάδας. Ο Πανσταυραϊκός προσπάθησε περισσότερο στο β’ μέρος, κι έφερε κάποια ισορροπία στο παιχνίδι μέχρι το 70’ αλλά στην πιο κρίσιμη φάση (65’), ο Σερβίτης αστόχησε προ κενής εστίας!
Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν ο Ταμιχτσής στο 12’ και ο Κωνσταντόπουλος στο 44’. Επίσης, είχε δοκάρι στο 70’ ο Ζαννάκης.
Πολυτέλεια για το παιχνίδι αυτό, η ποιότητα των διαιτητών Μαργαρίτη – Β. Τζαφόλια, Περδίκη.
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ (Λατσούνας): Κατσιπουρνάς, Πανόπουλος, Σκλήβας, Κώτσης, Λατσούνας, Σερβίτης, Ράδος, Γκιόνι, Μήτρου (75’ Μαγγιώρος), Μ. Λάπας (46’ Λάσκαρης), Τσολαρίδης.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Καπώνης): Ευαγγελίου, Δημητρίου, Γρίβας, Αλτιπαρμάκης, Ελευθερίου, Μπισμπιρούλας, Ζαννάκης, Κόλλιας, Μακρυδάκης (76’ Ρουγγέρης), Ταμιχτσής, Κωνσταντόπουλος (82’ Κατσορίδας).
* Στιγμιότυπσ του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money