Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 1–1



Φάση του αγώνα στα καρέ της Ατλαντίδος

Η Ατλαντίς παρά τις προσθήκες (Πλατέλλας, Παπαδημητρίου) παικτών αλλά χωρίς τον Χρυσάφη στην σύνθεσή της, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάχης, που ήταν κατά διαστήματα καλύτερη… Το 1-1 διαμορφώθηκε στο β’ μέρος αλλά και στο πρώτο ημίχρονο, οι αντίπαλοι έχασαν ευκαιρίες να πετύχουν τουλάχιστον δύο τέρματα.
Στο πρώτο 45λεπτο η Ατλαντίς διατήρησε ελαφρά υπεροχή και δημιούργησε ευκαιρίες σε 3 τουλάχιστον περιπτώσεις με Πλατέλλα, Καλιαμπάκα και Μαλάι. Όμως, η Μάχη ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και παραλίγο να σκοράρει με τον Βούσουλα στο 40’ και τον Παπαδόπουλο στο 44’!
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι ενώ από την Ατλαντίδα βγήκε κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου (με παράταση) της περασμένης Τετάρτης. Στο 70’ ακυρώθηκε κακώς με υπόδειξη του α’ βοηθού (ως οφ-σάιντ), γκολ του Παπαδόπουλου (σε γύρισμα του Άντι Σένε). Πάντως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 72', όταν από «γέμισμα» του Κουλλίρα, ο Βούσουλας βρήκε την μπάλλα με το κεφάλι και «κρέμασε» τον Παππά (1-0).
Το ματς στην συνέχεια ήταν ένα διαρκές κυνηγητό της μπάλλας, με την Μάχη πιο απειλητική και την Ατλαντίδα πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Καλύτερη ευκαιρία με πλασέ άουτ είχε ο Κούτρος. Η ισοφάριση ήλθε στο 85', όταν ο Σωτηριάδης -ο οποίος πέρασε στην επίθεση μετά το γκολ της Ατλαντίδος- πραγματοποίησε σέντρα και ο σκόρερ Λευτ. Παπαδόπουλος με σουτ-πλασέ στην κίνηση, «νίκησε» τον Φυλακτό (1-1).
Διαιτητές: Δραγάτης – Κάλλης, Κυριακόπουλος. Παράπονα διατύπωσαν στον βοηθό Κάλλη οι εκπρόσωποι της Μάχης, για το ακυρωθέν γκολ του Παπαδόπουλου…
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Παπαδημητρίου (72' Καρποντίνης), Κουλλίρα, Πούλιος (46' Μπούμπας), Κολοτούρος, Κόντι, Μαλάι, Καλιαμπάκας, Πλατέλλας (66' Πανόπουλος), Κούτρος.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Κ. Σένε, Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραπάνος (46' Καραλής), Καρακοζίδης, Νταής (34' λ.τρ. Μουρούτης), Α. Σένε (87' Παρούσος), Μίχας, Λευτ. Παπαδόπουλος.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money