Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–3


Φάση στα καρέ της Λαυρεωτικής

Μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης της Ατλαντίδος αναδείχθηκε ο 20χρονος τερματοφύλακας Νίκος Φυλακτός, ο οποίος απέκρουσε 3 κτυπήματα πέναλτυ! Η Ατλαντίς απέκλεισε την γηπεδούχο Λαυρεωτική, ύστερα από συναρπαστικό αγώνα 120’ και πλέον λεπτών, που δεν είχε τέρματα!
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι και είχαν ευκαιρίες στο 10’ με τον Κόντι (σουτ που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Παππάς) και στο 21' μετά από κτύπημα φάουλ του Κολοτούρου και παρέμβαση (προβολή) του Καλιαμπάκα (επενέβη πάλι σωτήρια ο Παππάς). Οι γηπεδούχοι είχαν στο 18’ σέντρα-σουτ του Π. Βανγκέλι (από πολύ πλάγια θέση) στο οριζόντιο δοκάρι του Φυλακτού και νέο σουτ εκτός περιοχής του Π. Βανγκέλι στο 25’, που απέκρουσε σε κόρνερ ο Φυλακτός.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι στο κέντρο και προσπάθησαν -κυρίως από «στημένα» κτυπήματα- να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 50’ φάουλ του Π. Βανγκέλι έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Φυλακτός, ο οποίος απέκρουσε σε μακρινό κτύπημα φάουλ του Μαρινάκη. Στο 75' κεφαλιά του Βίλα έδιωξαν πάνω στην γραμμή τέρματος οι αμυντικοί.
Στην παράταση κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή, χωρίς να λείψουν και μερικές καλές φάσεις. Η Ατλαντίς στο 100' είχε καλό κτύπημα φάουλ του Χρυσάφη, που απέκρουσε σταθερά ο Παππάς. Στο 108' ο Φυλακτός απέκρουσε σουτ του Βουλωμένου από καλή θέση. Λίγο αργότερα ο Παππάς έδιωξε με γροθιές σε νέο κτύπημα φάουλ του Χρυσάφη. Στο 115’ οι γηπεδούχοι έχασαν την καλύτερη ευκαιρία, με κεφαλιά του Βουλωμένου στο οριζόντιο δοκάρι σε σέντρα του Μπάτος.
Η σειρά των πέναλτυ:
Ο Κολοτούρος σκόραρε στην πρώτη εκτέλεση (0-1).
Ο Μαρινάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φυλακτό.
Ο Κόντι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-2).
Ο Γιαχάεβ δεν τα κατάφερε αφού ο Φυλακτός τον «ψάρεψε».
Ο Μπούμπας εκτέλεσε στο «Γ» (0-3).
Ο Π. Βανγκέλι έπεσε κι αυτός θύμα του Φυλακτού!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Λάμπρου, Κουτζιακουτζίδης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Προβατάς): Παππάς, Χουσεΐν, Τζώρας (75' Βουλωμένος), Πώχος, Ακαρέπης, Μαρινάκης, Π. Βανγκέλι, Μαραγκός (82' Ντε Σόουζα), Μπάστος, Γιαχάεβ, Βίλα.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Μανωλάς (90' λ.τρ. Πανόπουλος), Κουλλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντι, Μαλάι (73' Καρποντίνης), Καλιαμπάκας (73' Πλατέλας), Χρυσάφης, Κούτρος.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money