Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–3


Ο Λαγός σημειώνει το 0-3

Ομάδα άλλου επιπέδου πλέον, με τις επιστροφές των ταλέντων του και τις άλλες μεταγραφές, ο Παμπαιανικός νίκησε δίκαια τον γηπεδούχο Κουβαρά με 3-0.
Ο Κουβαράς παρά τις προσπάθειες για βελτίωση, δεν δείχνει ότι μπορεί να συνέλθει. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ζεστοί στο παιχνίδι, κι απέκτησαν τον έλεγχο από νωρίς. Εκτός από τα 3 γκολ δημιούργησαν πολλές ακόμη ευκαιρίες…
Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Γιαμάς, με ωραίο σουτ βολέ από το ύψος της περιοχής (0-1). Στο 33’ ο Παρθένης «σημάδεψε» με πλασέ το οριζόντιο δοκάρι του Κουβαρά.
Στο β’ μέρος και μετά το πρώτο πεντάλεπτο, η καθίζηση των γηπεδούχων ήταν εμφανής ενώ ο Παμπαιανικός δεν χαλάρωσε αλλά …σπαταλούσε τις αλλεπάλληλες ευκαιρίες του! Τελικά στο 75’ με ένα γκολ-υπόδειγμα εκτέλεσης φάουλ του Γκόμπλια, πέτυχε το 0-2. Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν τη νίκη (0-3), με κοντινό πλασέ του Λαγού, μετά από ωραίο συνδυασμό όλης της επίθεσης και τελική πάσα του Μυρτάι στον σκόρερ.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Παπαδιώτης, Σοφιάς.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Μικιρδιτσιάν, Γιάν. Χατζής (60' Βαρσαμογιάννης), Φουστέρης, Κοντζιάς, Πρίφτης, Σαριαλτίν (47' Μπουλούμπασης), Σύρος, Σταμάτης, Τόλιας (80' Λιάπης), Ζαφειρόπουλος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Τσουνάκης, Μπρέγιαννης, Φράγκου, Παπασωτηρίου, Παν. Χατζής, Γκόμπλιας, Λαγός, Παρθένης (71' Δούβος), Γιαμάς, Τσιγάρας (63' Δημήτρουλας), Μυρτάι (85' Κατσικώστας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money