Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 0–1



Η ομάδα του Αετού Πικερμίου με την σύνθεση που έπαιξε στην Άνοιξη

Εντυπωσιακή αποτυχία της πρωτοπόρου Άνοιξης, που δεν κατάφερε γηπεδούχος να πάρει ούτε ένα βαθμό από τον Αετό Πικερμίου, που πέτυχε απίστευτη νίκη κι εξασφάλισε πολύτιμο 3ποντο!
Δείχνοντας πολύ κουρασμένη από τον αγώνα του Κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη, η Άνοιξη (χωρίς τους αδελφούς Αθανασόπουλους) δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ και στις καθυστερήσεις του αγώνα το «πλήρωσε» ακριβά. Με την πρώτη εφετινή εντός έδρας ήττα!
Οι γηπεδούχοι φυσικά διατήρησαν την υπεροχή στο παιχνίδι (διαθέτουν άλλωστε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από τον Αετό) και είχαν δύο δοκάρια (στο 50’ με δυνατό σουτ του Κ. Τσεβά και στο 80’ μετά από κτύπημα κόρνερ του Δαρζέντα), άλλες ευκαιρίες για γκολ και στο 25’ σουτ (από καλή θέση) του Δαρζέντα, άουτ. Ο Αετός Πικερμίου έπαιζε με αντεπιθέσεις και παραλίγο να σκοράρει στο α’ ημίχρονο με τον Ιωάννου.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 50' με τον Τσεβά, καλή ευκαιρία με τον Δρακόπουλο στο 75’ και νέο δοκάρι στο 80’ με τον Δαρζέντα.
Σε μια από τις αντεπιθέσεις του Αετού, ο Τσαγκαράτος είχε κεφαλιά μόλις άουτ και στο 95’ ο Καραβατάκης νίκησε με ωραίο πλασέ τον Μουλά (0-1) και πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του την μεγάλη νίκη…
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Χόικας, Παπαδιώτης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης, Τρακάκης, Κυριάκης, Δρόσος, Ράλλης, Γεωργούσης (46' Κεφάλας), Οσμανάι, Δρακόπουλος, Δαρζέντας, Κ. Τσεβάς.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Τσαγκαράτος, Σερμαγιάς, Αλεξ. Κονταρίνης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Άγγ. Κονταρίνης, Αρβανιτίδης (85' Παναγόπουλος), Φρίγγης (65' Καραβατάκης), Μουλάκης, Ιωάννου (90' Γιακουμέλος).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money