Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2–2




Τα Καλύβια δεν κατάφεραν να επιβληθούν του βελτιωμένου Αετού Πικερμίου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν διαβασμένοι και πήραν θετικό αποτέλεσμα, παίζοντας δυνατά και με αντεπιθέσεις.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα στις προσπάθειές τους.
Στο πρώτο μέρος έγινε ωραιότατο παιχνίδι και στην διάρκειά του διαμορφώθηκε το τελικό σκορ του αγώνα με 4 γκολ, δύο από κάθε πλευρά. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, έκαναν την ανατροπή οι γηπεδούχοι κι έκλεισε ισόπαλο 2-2 το 45λεπτο: Το 0-1 από τον Ιωάννου με σουτ στο 8’. Το 1-1 με πλασέ του Πασχάλι στο 10’. Το 2-1 στο 14’ με κεφαλιά του Χασουράκη (σε κόρνερ του Τσομπανάκη) και το 2-2 με πέναλτυ που κέρδισε ο Ιωάννου κι εκτέλεσε ο Καραβατάκης στο 25’.
Στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια διατήρησαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις, με αρκετά μεγάλη κατοχή της μπάλλας. Δεν είχαν όμως ρυθμό επιθετικά, για να απειλήσουν έντονα την αντίπαλη άμυνα. Πάντως, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη καταλογισμό πέναλτυ, σε φάση που ο Καλογραιάκης πήρε «καροτσάκι» εντός περιοχής τον Αντ. Οικονομίδη.
Στο 63’ είχε δοκάρι ο Καραβατάκης με τακουνάκι, όπως και ο Πλάκα στο 65’ με καρφωτή κεφαλιά! Στο 87’ απεβλήθη ο Γκιντίδης.
Διαιτητές: Δραγάτης – Γουρνιάς, Βιτσεντζάτος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης (46’ Πλάκα), Τσομπανάκης, Φάν. Χριστόπουλος, Χασουράκης, Κετέογλου (75’ Σ. Χριστόπουλος), Πασχάλι, Ντίνος, Δημ. Οικονομίδης, Ζατσελλάρι (65’ Αντ. Οικονομίδης), Μάτι.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Μοιρώτσος, Αρβανιτίδης, Καλογραιάκης, Γιώργ. Γκούτσιας, Γκιντίδης, Κιλιμτζίδης (65’ Ρακιπλάρι), Άγγ. Κονταρίνης, Καραβατάκης (75’ Πανουσόπουλος), Ζαφειρόπουλος (85’ Βατίστας), Ιωάννου.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money