Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1–4


Φάση από τον εφετινό αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων


Ο Γέρακας νίκησε την Αρτέμιδα στα Σπάτα και μάλιστα με ανατροπή… Σε εξαιρετική φόρμα οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση στο β’ ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι, που είχαν αποκλείσει στο Κύπελλο τον Γεράκα εκτός έδρας, φαίνεται ότι υποτίμησαν τους αντιπάλους τους στο β’ μέρος του αγώνα.
Ο Γέρακας είχε δύο καλές ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Μπερέτη. Η Άρτεμις διατήρησε την υπεροχή στο διάστημα του α’ ημιχρόνου και άνοιξε το σκορ στο 30' με κοντινό πλασέ του Τσούκα (1-0). Στο 45’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν και πέναλτυ, αλλά ο εκτελεστής Ράσα δεν τα κατάφερε καθώς ο νεαρός γκολκήπερ Ροζάκος απέκρουσε εντυπωσιακά!
Στο β’ 45λεπτο της συνάντησης όλα άλλαξαν! Ο Γέρακας μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο κι έπιασε στον …ύπνο τους γηπεδούχους! Στο 51' ο Καρλατήρας μετά από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε 1-1. Στο 55’ ο Δελάρδας με σουτ εκτός περιοχής έκανε την ανατροπή (1-2). Στο 67' ο Αποστολίδης με ασύλληπτο σουτ σημείωσε το 1-3. Τέλος, ο Παργιανός στο 87' διαμόρφωσε το τελικό 1-4!
Πραγματικός θρίαμβος για τον Γέρακα και μεγάλη απογοήτευση για την Αρτέμιδα…
Διαιτητές: Προδρομίδης – Δ. Τζαφόλιας, Σπίθας.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Παπακώστας (65' Μπαταβάνης), Καζάλας, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Βετουλαδίτης, Ράσα, Μπρέγκου (74' Μυρτάι), Τσούκα, Τσουκαλάς, Φυτιλής.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Ροζάκος, Τσιροζίδης, Ζούρας (60' Πατρινός), Καραμολέγκος, Καρλατήρας, Δημητριάδης, Μπερέτης, Καλούδης (74' Παργιανός), Αποστολίδης, Παναγόπουλος (60' Καγιάς), Δελάρδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money