Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–2


Οι παίκτες του Παλλαυρεωτικού με την ανθοδέσμη και την ευχετήρια κάρτα για περαστικά στον Άρη Κόκα

Ο Παλλαυρεωτικός πέτυχε την 4η σερί νίκη του και υποχρέωσε σε ήττα τον γηπεδούχο Παθιακάκη, που χωρίς τον φυσικό του ηγέτη Ντρένοβα, δεν μπορεί ν’ αντέξει σε δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτό. Η ομάδα του Λαυρίου παίζει πολύ δυνατά (εφ’ όσον το επιτρέπει και ο διαιτητής), οπότε οι ομάδες που δεν διαθέτουν παίκτες πολύ δυνατούς, δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες τέτοιων αναμετρήσεων!
Ο Παλλαυρεωτικός προηγήθηκε μόλις στο 3', όταν από κάθετη πάσα του Παπαγεωργίου, ο έμπειρος σκόρερ Κ. Παπαδόπουλος σημείωσε με πλασέ το 0-1.
Ο Παθιακάκης στην συνέχεια διατήρησε την υπεροχή αλλά δεν κατάφεραν σχεδόν ποτέ να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενουμένων.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και είχαν καλές ευκαιρίες να σκοράρουν με τον Αρβανιτάκη και τον Τασιούδη. Στο 65' ο τερματοφύλακας Κάπα έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση και στο 72' ο Παλλαυρεωτικός με αντεπίθεση, πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Δρούγκας πέρασε την χλιαρή αντίσταση δύο αντιπάλων κι έδωσε στον Φετολλάρι, που πλάσαρε (0-2). Λίγο αργότερα (78’) ο Ασλάνι έχασε κι άλλη σημαντική ευκαιρία.
Ο Παθιακάκης τελικά μείωσε στο 91' με σουτ του Μόδεστου Τασιούδη (1-2).
Διαιτητές: Γαλάνης – Δ. Τζαφόλιας, Ρούντος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Ασημάκης, Μπούτιβας, Κωστής, Ρακιτζόπουλος, Αγγελίνας, Ρόμπολας, Μ. Τασιούδης, Ιορδανίδης (12' λ.τρ. Κάτσος), Γιώτης (70' Τσίγκος), Αρβανιτάκης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Φετολλάρι, Θεοφανίδης, Σουλιώτης, Πάνου, Κωνσταντινίδης, Μωραΐτης, Ζουμάς (65' Δρούγκας), Κ. Παπαδόπουλος (75' Ασλάνι), Παπαγεωργίου.
* Πριν την έναρξη του αγώνα οι Λαυριώτες ευχήθηκαν «περαστικά» στον νεαρό παίκτη του Παθιακάκη Άρη Κόκα, ο οποίος περνάει δύσκολη δοκιμασία, προσφέροντας στην ομάδα του Παθιακάκη μια ανθοδέσμη και μια ευχετήρια κάρτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money