Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–1



Η Άρτεμις είχε την τύχη ν’ ανοίξει το σκορ μόλις στο 1’ λεπτό του αγώνα και αφού έπαιξε για μικρό διάστημα πολύ καλά, στην συνέχεια πήρε τα ηνία του παιχνιδιού η Σταμάτα που κατάφερε στο 1’ του β’ μέρους (46’) να ισοφαρίσει!
Το 0-1 σημείωσε με μακρινό σουτ ο Βετουλαδίτης (η μπάλλα κτύπησε και στο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα). Το 1-1 πέτυχε ο Χαμπέρης με εκτέλεση φάουλ από 30 μέτρα…
Πάντως, οι γηπεδούχοι που ήταν εμφανώς καλύτεροι στο β’ ημίχρονο, είχαν «χρυσή» ευκαιρία να πάρουν το ματς, όταν στο 70' κέρδισαν πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Δημητρίου αλλά απέκρουσε ο Μπλάνας… Η Σταμάτα είχε κι άλλες δύο καλές ευκαιρίες για γκολ ενώ η Άρτεμις απείλησε με αντεπιθέσεις του Τσούκα και του Ράσα, χωρίς αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μήταρης, Μακρής.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πρωτοπαππάς, Τσατσαράγκος, Σμυρναίος, Χαμπέρης, Μητρόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Μπέντης (64' Άννινος), Κ. Πέππας, Μπουρτζαλιάνι, Δημητρίου, Τορλαχίδης.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Μπαταβάνης (90' Παπακώστας), Καζάλας, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Βετουλαδίτης, Ράσα, Σαντίκου, Τσούκα, Μπρέγκου, Φυτιλής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money